سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

یغمایی و قرایی منش کنسرت پیانو و آواز برگزار می کنند

مهر | فرهنگی و هنری | شنبه، 30 آذر 1398 - 10:54
کنسرت پیانو و آواز علیرضا قرایی منش و مهدی یغمایی روز ششم دی ماه با اجرای قطعات خاطره انگیز گروه «ژوان» در تالار وحدت تهران برگزار می شود.
كنسرت،قرايي،منش،يغمايي،ژوان،پيانو،آواز

به گزارش خبرگزاری مهر، تازه ترین کنسرت پیانو و آواز علیرضا قرایی منش و مهدی یغمایی روز ششم دی در تالار وحدت تهران برگزار خواهد شد.
این ۲ هنرمند سال گذشته نیز این کنسرت را در سالن برج آزادی تهران روی صحنه برده بودن.
قرایی منش و یغمایی در این کنسرت به اجرای قطعات خاطره انگیز گروه «ژوان» همچون «دختر بهار»، «یه حالی دارم این روزا»، «بهت قول میدم» و همچنین چند قطعه از قطعات مستقل خود خواهند پرداخت.
علیرضا قرایی منش و مهدی یغمایی اواخر دهه هشتاد با گروهی به نام «ژوان» شناخته شدند اما بعدها راه آن ها از هم جدا شد و هرکدام به طور مستقل به فعالیت‌های خود ادامه دادند اما از سال گذشته این ۲ خواننده بار دیگر همکاری با یکدیگر را شروع کردند و به انتشار چندین قطعه موزیک ویدئو و برگزاری چند کنسرت پرداختند.
قرایی منش در باره کنسرت پیش رو گفت: این کنسرت به صورت پیانو آواز اجرا خواهیم کرد که البته خیلی سخت تر از یک ارکستر بزرگ است .
زیرا ارکستری وجود ندارد که اشتباه شما را پوشش دهد.
پس کوچک ترین اشتباهی به چشم مخاطب خواهد آمد.همچنین می خواستیم که کنسرت را به طوری خاص اجرا کنیم و همیشه خاص بودن این نیست که ارکستر بزرگی روی صحنه داشته باشید یا شروع خاصی برای آن طراحی کنید.بعضی وقت ها خاص بودن در سادگی است و مطمئن هستم که مخاطبان از این کنسرت لذت خواهند برد.