خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 27 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کشف یک تریلی کالای قاچاق در پایتخت

مهر | اجتماعی و حوادث | جمعه، 29 آذر 1398 - 12:41
رئیس کلانتری ۱۵۷ مسعودیه از توقیف یک دستگاه تریلی به ارزش ۲ میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال کالای قاچاق در شهرک مسعودیه خبر داد.
كلانتري،قاچاق،دستگاه،ارسلاني،مسعوديه،تريلي،گشت

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی پلیس، سرهنگ ایرج ارسلانی در بیان جزئیات این خبر گفت: ساعت ۱۴:۰۰ روز بیست و هفتم آذرماه مأموران گشت انتظامی کلانتری ۱۵۷ مسعودیه در راستای پیشگیری از وقوع جرم، در حال گشت زنی در محدوده کلانتری بودند، یک دستگاه خودروی تریلی حامل محموله قاچاق که در مقابل در ورودی منزلی در حال پارک کردن بود، توقیف کردند.
این مقام انتظامی افزود: در بازرسی از بار خودرو ۱۱ دستگاه ماشین ظرفشویی، ۴ دستگاه لباسشویی و ۳۰ حلقه لاستیک فاقد هرگونه مدارک گمرکی کشف شد.
ارسلانی تصریح کرد: کارشناسان ارزش کالاهای قاچاق مکشوفه را ۲ میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال برآورد کردند.
رئیس کلانتری ۱۵۷ مسعودیه با اشاره به اینکه در همین رابطه مالک کالای قاچاق و راننده تریلی دستگیر شدند، خاطر نشان کرد: متهمان پس از تشکیل پرونده تحویل مرجع قضائی شدند.