خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 27 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

همایش پژوهش های علمی در بخش کشاورزی درچهارمحال وبختیاری برگزار شد

مهر | استان‌ها | پنجشنبه، 28 آذر 1398 - 19:26
شهرکرد- همایش پژوهش های علمی در بخش کشاورزی با حضور محققان درچهارمحال وبختیاری برگزار شد.
كشاورزي،استان،تحقيقات،حوزه،زراعت،جهاد،نتايج،همايش

به گزارش خبرنگار مهر، همایش پژوهش‌های علمی در بخش کشاورزی با حضور محققان در چهارمحال وبختیاری برگزار شد.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان چهارمحال و بختیاری در این همایش گفت: همایش انتقال یافته‌ها با حضور کارشناسان پهنه‌بندی سازمان جهاد کشاورزی استان بهره برداران با هدف ارائه دستاوردها و نتایج طرح‌های تحقیقاتی صورت می‌گیرد.
ذبیح الله غریب افزود: همایش انتقال یافته‌ها در سه روز متوالی و باحضور روزانه بیش از ۱۰۰ نفر از بهره برداران و کارشناسان بخش کشاورزی برگزار شد.
وی گفت: مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی استان سالانه ۸۰ پروژه علمی و تحقیقاتی در حوزه منابع طبیعی و آبخیزداری، دام و طیور، زراعت و باغبانی و آب و خاک به صورت کاربردی در سطح استان اجرا می‌کنند.
وی گفت: نتایج حوزه تحقیقات شامل ۱۳ مقاله کاربردی در حوزه زراعت و آبخیزداری و دام طیور استخراج شده است و تحقیقاتی صورت گرفته در این سه روز ارائه می‌شود.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان چهارمحال و بختیاری گفت: درحوزه زراعت رقم لوبیای جدید، در حوزه دام (اصلاح نژاد) و حوزه گیاه پزشکی مقابله با بیماری و آفت ها درختان سیب، بادام و گردو استفاده از روش‌های جدید و کاهش سم نتایج بدست آمده در این دوره آموزشی به کارشناسان و بهره برداران بخش کشاورزی ارائه می‌شود و این تحقیقات در شورای تحقیقات جهاد کشاورزی تأیید شده است و تحقیقات صورت گرفته بر روی بهروری، استفاده از ارقام جدید همچنین رقم‌های سازگاز با اقلیم استان می‌تواند باعث افزایش عملکرد و افزایش در آمد کشاورزان شود.
غریب تصریح کرد: نتایج انتقال تحقیقات بومی توسط مراکز علمی و سازگاری با اقلیم استان در افزایش عملکرد در حوزه زراعت و باغبانی کاربرد زیادی داشته باشد.