خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 11 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

نخستین واکنش ستاره ژاپنی بعد از پیوستن به لیورپول

ایسنا | ورزشی | پنجشنبه، 28 آذر 1398 - 14:58
خرید جدید لیورپول پوشیدن پیراهن این تیم را رویای خود دانست و تاکید کرد که بی‌صبرانه در انتظار بازی نخست خود است.
ليورپول،ليگ،ديدار،تيم،سالزبورگ،روياي،هافبك

خرید جدید لیورپول پوشیدن پیراهن این تیم را رویای خود دانست و تاکید کرد که بی‌صبرانه در انتظار بازی نخست خود است.
به گزارش ایسنا و به نقل از اسکای اسپورت، تاکومی مینامینو، هافبک ژاپنی سالزبورگ با لیورپول به توافق نهایی رسید و قرارداد ۴ ساله امضا کرد تا شاگرد یورگن کلوپ شود.
او بعد از عقد قرارداد با قرمز پوشان آنفیلد گفت: رویای من این بود که بازیکن لیورپول شوم و بسیار خوشحالم که این رویا برآورده شد و بی‌صبرانه در انتظار دیدار نخست خود هستم.
این هافبک ژاپنی ادامه داد: یکی از اهداف بزرگ من بازی در لیگ برتر انگلیس بود و تصور کنید که با پیراهن تیم بزرگ لیورپول هم به این هدف رسیدم.
لیگ جزیره قوی‌ترین لیگ در جهان است.
امیدوارم که بتوانم روزهای خوبی را رقم زنم.
فکر می‌کردم که راهی این لیگ شوم اما حضور در لیورپول را تصور نمی‌کردم.
مینامینو درباره رویارویی با لیورپول در دو دیدار سالزبورگ لیگ قهرمانان اروپا گفت: در آن دو دیدار به خوبی متوجه قدرت لیورپول شدم.
آن‌ها تا پایان فشار می‌آورند و از نظر تاکتیکی و فنی بسیار خوب هستند.
هدفم با لیورپول قهرمانی در لیگ جزیره و لیگ قهرمانان اروپا است.
مینامینو برای هواداران تیم ملی فوتبال ایران هم شناخته شد و پایه گذار شکست ایران برابر ژاپن در جام ملت‌های آسیا ۲۰۱۹ بود.
انتهای پیام