لازمه حیات و دوام دانشگاه پیام نور، بهادادن به پژوهش است
معاون فناوری و پژوهش دانشگاه پیام نور گفت: باید قبول کنیم که لازمه حیات و دوام دانشگاه پیام نور بهادادن به پژوهش است.

ایسنا/اصفهان معاون فناوری و پژوهش دانشگاه پیام نور گفت: باید قبول کنیم که لازمه حیات و دوام دانشگاه پیام نور بهادادن به پژوهش است.
محمدعلی کریمی امروز (پنج شنبه) در جشنواره نکوداشت هفته پژوهش و تقدیر از پژوهشگران برتر دانشگاه پیام نور کل کشور در اصفهان، اظهار کرد: دانشگاه پیام نور در چند سال اخیر به سمت اثربخش شدن و کاربردی بودن پژوهش ها در حرکت است.
وی با اشاره به مشکلات دانشگاه پیام نور در عرصه پژوهش، این مشکلات را به سه دسته تقسیم بندی کرد و گفت: در داخل دانشگاه حرکت به سمت کارآفرین بودن پژوهش ها با سختی هایی همراه بود که یکی از دلایل آن جاانداختن این نوع پژوهش ها برای کادر اجرایی دانشگاه بود، چراکه حوزه پژوهش را عنصری زائد تلقی می کردند و با مامورت دانشگاه در یک راستا نمی دانستند.
به گزارش ایسنا، معاون فناوری و پژوهش دانشگاه پیام نور مشکل دیگر دانشگاه پیام نور را فقدان تفاهم نامه با سازمان های مختلف دانست و افزود: خوشبختانه در سال های اخیر با تعدد تفاهم نامه ها و قراردادهای مختلف با دید ملی زمینه تسهیل کارهای پژوهشی دانشگاه فراهم شد.
کریمی با تاکید بر اینکه در حال حاضر همه به این باور رسیده اند که دانشگاه پیام نور، دانشگاهی اثر گذار است، تصریح کرد: باید قبول کنیم که لازمه حیات و دوام دانشگاه پیام نور بهادادن به پژوهش است.
وی با اشاره به امضای تفاهم نامه های متعدد دانشگاه پیام نور با مراکز مختلف در کشور، از ارائه گزارش این تفاهم نامه ها در سال آینده خبر داد و گفت: به زودی تفاهم نامه دانشگاه پیام نور با وزارت ارتباطات در حوزه های آی تی و تفاهم نامه ای با وزارت کار به امضا می رسد.
معاون فناوری و پژوهش دانشگاه پیام نور با بیان اینکه دانشگاه پیام نور به یک بلوغ فکری بالا رسیده تا افراد توانمد را معرفی کند، اظهار کرد: از سه سال قبل تمرکز زدایی در دانشگاه پیام نور آغاز و امسال دانشگاه پیام نور اصفهان میزبان آیین تجلیل از پژوهشگران برتر کشور است.
کریمی با بیان اینکه در مجموع ۹۸ نفر از اعضای هیئت علمی، دانشجویان، اساتید و پژوهشگران برتر دانشگاه های پیام نور کل کشور تجلیل می شوند، خاطرنشان کرد: از مجموع مراکز پیام نور ۳۱ استان کشور، ۴ نفر از هر استان در حوزه های علوم انسانی، علوم پایه و کشاورزی معرفی می شدند.
وی یادآور شد: معرفی پژوهشگران برتر آیتم های خاص خود را دارد و فیلترهای بسیاری برای از جمله کسب ۳۰ امتیاز حداقل و اینکه پژوهشگر نباید جزء برترین های چندسال اخیر باشد، برای این انتخاب در نظر گرفته شد.
کریمی ادامه داد: ماحضل این خط کشی ها منجر به انتخاب ۶۱ نفر از استانها ش، همچنین ۱۰ نفر از پژوهشگران کارآفرین و فناور برتر، سه نشریه برگزیده، سه مدیر برتر آزمایشگاه ها، کارمندان، کارکنان و دانشجویان برتر دانشگاه های پیام نور و ۶ نفر اساتید این دانشگاه نیز انتخاب و معرفی می شوند.
وی اضافه کرد: دو بخش ویژه نیز اضافه شده که شامل معرفی رئیس استان برتر در حوزه کارآفرینی، ارتباط با صنعت و درآمدزایی حوزه پژوهش و مرکز برگزیده برتر انتخاب می شوند.
معاون فناوری و پژوهش دانشگاه پیام نور با بیان اینکه ریل گذاری اتفاق افتاده و عرصه ها برای پیشرفت باز شده است، خاطرنشان کرد: اعضای هیئت علمی دانشگاه های پیام نور باید با همت بالا در جهت بالابردن سطح دانشگاه پیام نور همت کنند.
جشنواره نکوداشت هفته پژوهش و تقدیر از پژوهشگران برتر دانشگاه پیام نور کشور با تقدیر از ۹۸ نفر از اعضای هیئت علمی، اساتید، دانشجویان، پژوهشگران و کارکنان دانشگاه های پیام نور کل کشور در دانشگاه پیام نور اصفهان برگزار شد.
در حاشیه این مراسم از مرکز نوآوری دانشگاه پیام نور اصفهان بازدید شد.
انتهای پیام