طرح مدیریت پسماند زنجان باید نهایی شود
فرماندار زنجان با اشاره به اینکه در حوزه پسماند کارهای جدی در زنجان است که باید انجام شود و اقدامات نهایی در این حوزه صورت گیرد،گفت: باید در زنجان طرح نهایی باشد.

ایسنا/زنجان فرماندار زنجان با اشاره به اینکه در حوزه پسماند کارهای جدی در زنجان است که باید انجام شود و اقدامات نهایی در این حوزه صورت گیرد،گفت: باید در زنجان طرح نهایی باشد.
رضا عسگری در جلسه بررسی راهکارهای ساماندهی و مدیریت پسماندهای شهر زنجان با اشاره به اینکه امروز پسماند مشکلاتی برای زنجان ایجاد کرده است، گفت: نحوه جمعآوری پسماند تهدید جدی مردم را به دنبال دارد.
وی با اشاره به اینکه ما نیازمند عملکرد سریع در حوزه پسماند و خروج از شرایط فعلی هستیم، بیان کرد: ما باید برای دو سه دهه آینده در حوزه پسماند برنامه داشته باشیم.
این مسئول با اشاره به اینکه بسیاری از استانها در این حوزه اقداماتی آغاز کرده و خوب هم وارد عمل شدهاند، گفت: در این راستا باید در زنجان نیز برنامهریزی کرده و اقدامات لازم را انجام دهیم.
فرماندار با تاکید بر اینکه در صورت فراهم ساختن شرایط لازم کل استان از آن بهرهمند خواهد شد، تصریح کرد: باید همزمان با مطالعات مباحث زیست محیطی نیز لحاظ شود چون هر روز که میگذرد دچار خسران و خسارت در این حوزه میشویم.
عسگری با اشاره به اینکه برای حصول نتیجه نیاز داریم که مجموعه مدیریت پسماند را صفر تا ۱۰۰ مدیریت کنیم،گفت: اگر چنین نباشد مثل مباحث برونسپاری نخواهیم توانست موفق عمل کنیم.
وی با اشاره به اینکه مباحث زیست محیطی باید به صورت کامل مورد توجه قرار گیرد، گفت: اگر هدفگذاری درست باشد قطعا به نتیجه مطلوبی خواهیم رسید.
در ادامه رئیس شورای شهر زنجان گفت: باید برای پسماند شهر زنجان برنامه عملیاتی پیاده کنیم تا یان مشکل یک بار برای همیشه برطرف شود.
حمیدرضا حمیدی با یبان اینکه شهر زنجان سالیان طولانی است که در حوزه بازیافت و مدیریت پسماند با مشکل مواجه است، افزود: البته در سالهای قبل برنامههایی عنوان شد ولی به مرحله اجرا نرسید ولی امیدواریم با بهرهمندی از توان شهرهایی که تجربه موفقی داشتند بتوانیم این مشکل را نیز برطرف کنیم.
وی با تاکید بر اینکه کار در یان حوزه باید کاملا اجرایی باشد، ادامه داد: در سالهای قبل طرحهای مختلف بیان شده است ولی هیچکدام عملیاتی نبود و باید این موضوع مورد توجه قرار گیرد.
احمد نصیری عضو دیگر شورای شهر زنجان نیز در این جلسه با اشاره به اینکه در استانهای مختلف در استان کارهایی در حوزه مدیریت پسماند انجام شده است، گفت: اصفهان تجربه خوبی در این بخش دارد که میتوان از آن بهره برد و باید هرچه سریعتر فکری به حال پسماند شهر زنجان کرد.
وی تصریحکرد: در شهر زنجان ساماندهی پسماند در حد شعار بوده و کار عملیاتی خاصی انجام نشده است ولی امیدواریم بتوانیم کارهایی را انجام دهیم تا این مشکل را برطرف کنیم.
انتهای پیام