از خلق ایده تا تجاریسازی در بسیج علمی
مسئول سازمان بسیج علمی، پژوهشی و فناوری سپاه خراسانجنوبی گفت: کمک به تجاریسازی محصولات و بازاریابی و برقرای ارتباط سرمایهگذار و مخترع و در اختیار گذاشتن فضا در محل پردیس شرکتهای دانشبنیان سازمان بسیج علمی از دیگر حمایتها از صاحبان ایده است.

ایسنا/خراسان جنوبی مسئول سازمان بسیج علمی، پژوهشی و فناوری سپاه خراسانجنوبی گفت: کمک به تجاریسازی محصولات و بازاریابی و برقرای ارتباط سرمایهگذار و مخترع و در اختیار گذاشتن فضا در محل پردیس شرکتهای دانشبنیان سازمان بسیج علمی از دیگر حمایتها از صاحبان ایده است.
سرگرد پاسدار مرتضی عظیمیفر، در گفتوگو با ایسنا در مورد حمایتها و تسهیلات بسیج علمی پژوهشی، اظهار کرد: حمایتهای مالی به صورت اعطای تسهیلات بلاعوض و وام و حمایت از طرحهای آماتور تا سقف ۵ میلیون تومان و طرحهای نیمه حرفهای تا مبالغ ۱۰، ۱۵ و ۲۵ میلیون تومان در صورت تایید طرحها در کارگروههای مربوطه استان و مرکزیت و حمایت با مبالغ بیشتر در صورت نوع و ویژگیهای طرح از حمایتهای بسیج است.
وی ادامه داد: حمایتهای معنوی شامل؛ آموزش، توانمندسازی، بازاریابی و تبلیغات محصولات، در اختیار قراردادن کارگاه مرکز رشد و خلاقیت برای تبدیل ایده به محصول و کمک در تهیه طرح فنی محصول است.
مسئول سازمان بسیج علمی، پژوهشی و فناوری سپاه خراسانجنوبی بیان کرد: کمک به تجاریسازی محصولات و بازاریابی و برقرای ارتباط سرمایهگذار و مخترع و در اختیار گذاشتن فضا در محل پردیس شرکتهای دانشبنیان سازمان بسیج علمی از دیگر حمایتها از صاحبان ایده است.
عظیمیفر ادامه داد: در سال جاری هشت طرح حمایت شده که از این تعداد، چهار طرح تمام شده و چهار طرح در حال انجام است.
وی افزود: در مجموع تاکنون ۷۰ میلیون تومان از طرحها حمایت شده که ۴۰ میلیون تومان از طرحهای آماتور و ۳۰ میلیون از طرحهای نیمه حرفهای بوده است.
مسئول سازمان بسیج علمی، پژوهشی و فناوری سپاه خراسانجنوبی از فعالیت کارگاههای مرکز رشد برای مقاطع مختلف دانشآموزی، کارگاه ایدهپردازی و خلاقیت و آشنایی با اختراعات و انتقال تجربه، کارگاه تشریح موجودات زنده و کارگاه توانمندسازی و بازاریابی .برای شرکتهای پردیس دانشبنیان در استان خبر داد.
عظیمیفر بیان کرد: امسال در جشنواره جهادگران علم و فناوری که به مناسبت چهل سالگی بسیج برگزار شد، از طرح استحصال آب از بخار موجود در هوا رونمایی شد.
وی با اشاره به مشکلات موجود، افزود: کمبود اعتبارات مورد نیاز در راستای پیشبرد اهداف و عدم احصاء کامل نیازهای اساسی استان و ارتباط مسئولان و دانشگاهها و آموزش پرورش از جمله مشکلات است که البته مسئولان همواره حمایتهای خود را انجام میدهند.
مسئول سازمان بسیج علمی، پژوهشی و فناوری سپاه خراسانجنوبی ادامه داد: میتوان از کارگاه مرکز رشد و خلاقیت سازمان بسیج علمی و پژوهشی استان برای تبدیل ایده به محصول استفاده کرد که به صورت رایگان در اختیار دانشآموزان، دانشجویان، اساتید و مخترعین و مبتکرین استان قرار میگیرد.
عظیمیفر خاطرنشان کرد: از همه مسئولین استان و مدیران مراکز علمی و پژوهشی استان درخواست داریم تا در جهت فعالیت و حرکت بیش از پیش در حوزههای علمی و فناوری دست به دست هم داده تا در راستای تحقق اهداف، گامهای بلندتری برداریم.
انتهای پیام