خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 28 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

حضور اساتید دانشگاه در حوزه و اساتید حوزه در دانشگاه باعث ایجاد پیوند محکم بین دو نهاد می‌شود

ایسنا | استان‌ها | چهارشنبه، 27 آذر 1398 - 19:06
مسئول دبیرخانه دائمی وحدت حوزه و دانشگاه متذکر شد: حضور اساتید دانشگاه در حوزه و اساتید حوزه در دانشگاه در راستای اجرای برنامه‌ها و تدوین مقالات مشترک بین حوزویان و دانشگاهیان باعث ایجاد پیوند و رابطه محکمی بین این دو نهاد می‌شود اما برای عملیاتی شدن این اقدامات زمان نیاز است.
حوزه،دانشگاه،وحدت،دبيرخانه،تبريز،استان،راستاي،نهاد،برگزار،عل ...

ایسنا/آذربایجان شرقی مسئول دبیرخانه دائمی وحدت حوزه و دانشگاه متذکر شد: حضور اساتید دانشگاه در حوزه و اساتید حوزه در دانشگاه در راستای اجرای برنامه‌ها و تدوین مقالات مشترک بین حوزویان و دانشگاهیان باعث ایجاد پیوند و رابطه محکمی بین این دو نهاد می‌شود اما برای عملیاتی شدن این اقدامات زمان نیاز است.
صمد بهروز در گفت‌وگو با ایسنا، درخصوص دبیرخانه دائمی حوزه و دانشگاه، اظهار کرد: این دبیرخانه حدود دوسال پیش با هدف انجام برنامه‌های راهبردی در راستای ایجاد وحدت بین حوزه و دانشگاه تاسیس شد.
وی افزود: این دبیرخانه دارای یک شورای سیاست گذاری است که امام جمعه تبریز و رئیس دانشگاه تبریز ریاست این شورا را برعهده دارند؛ هم‌چنین رئیس نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های آذریجان شرقی، مسئول نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه تبریز و رئیس حوزه‌های علمیه استان نیز عضو این شورا هستند.
وی ادامه داد: این دبیرخانه یک شورای مرکزی نیز دارد که اغلب روسای دانشگاه‌های استان، روسای نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های مختلف استان، رئیس حوزه‌های علمیه استان و نمایندگانی از حوزه علمیه نیز در آن شورا حضور یافته و سیاست‌های کلی دبیرخانه را تصویب می‌کنند.
بهروز درخصوص فعالیت‌های این دبیرخانه، تشریح کرد: طی دو سال اخیر، نشست‌های علمی در دانشگاه‌ها و حوزه‌های استان و همایش‌های علمی برگزار شده است؛ همایش سال گذشته وحدت حوزه و دانشگاه در دانشگاه علوم پزشکی تبریز با ارائه مقالات برگزیده، برگزار شد.
وی ادامه داد: مقالات منتخب در راستای وحدت هرچه بیشتر بین حوزه و دانشگاه طرح‌ شده است.
وی افزود: نمی‌توان گفت که طی دو سال تمامی مشکلات حل شده است زیرا پروسه عملیاتی طرح‌ها و مقالات ارائه شده زمانبر است.
به گفته‌ی مسئول دبیرخانه دائمی وحدت حوزه و دانشگاه، منظور از وحدت بین حوزه و دانشگاه، یکی شدن این دو نهاد نیست بلکه وحدت بین حوزه و دانشگاه یعنی حوزویان از روش‌های خوب دانشگاهیان در تدریس و پژوهش در حوزه استفاده کنند و دانشگاهیان نیز از نقاط قوت حوزویان بهره ببرند.
وی خاطرنشان کرد: هرچقدر درخصوص اهداف، روش‌ها و برنامه‌های طرف مقابل شناخت بیشتری وجود داشته باشد می‌توان از تجربیات طرف مقابل بیشتر استفاده کرده و موفقیت‌هایی در این زمینه ایجاد کرد.
وی درخصوص مکان برگزاری همایش وحدت دانشگاه و حوزه، گفت: این همایش یک سال در دانشگاه و سال دیگر در حوزه برگزار می‌شود و بنابر این‌که سال گذشته در دانشگاه علوم پزشکی تبریز برگزار شد امسال در حوزه علمیه ولیعصر تبریز برگزار می‌شود.
بهروز ادامه داد: تعدادی از اساتید حوزه و دانشگاه و برخی از مسئولان دانشگاه‌های استان و حوزه، امام جمعه تبریز و برخی مسئولان شهری در این همایش حضور می‌یابند.
وی یادآوری کرد: شهید آیت الله مفتح به عنوان دانشمند برجسته حوزوی و دانشگاهی مبدا اندیشه وحدت حوزه و دانشگاه بود و تلاش‌های ارزشمندی نیز در راستای این وحدت انجام داد به همین دلیل سالروز شهادت این عالم فرهیخته، به عنوان روز وحدت حوزه و دانشگاه نامگذاری شده است.
وی با اشاره به این‌که شهید مفتح، یک مجتهد حوزوی و دارای تحصیلات عالیه دانشگاهی بود که وحدت را در وجود خود متبلور ساخته بود، اظهار کرد: این مجتهد و عالم طراز اول حوزه با دانشجویان دانشگاه انس گرفته و ارتباط برقرار می‌کرد و از افکار و اندیشه‌ها و نیز مشکلات روحی دانشجویان باخبر می‌شد و در راستای حل مشکلات آن‌ها برنامه ریزی می‌کرد.
انتهای پیام