نخستین کنفرانس ملی جایگاه فناوریهای نوین در آموزش تاریخ برگزار شد
کنفرانس فناوریهای نوین در آموزش تاریخ از مدرسه تا دانشگاه، امروز ۲۷ آذر ماه در دانشگاه خوارزمی برگزار شد.

ایسنا/البرز کنفرانس فناوریهای نوین در آموزش تاریخ از مدرسه تا دانشگاه، امروز ۲۷ آذر ماه در دانشگاه خوارزمی برگزار شد.
فاطمه آهنگری دبیر همایش تجربه زیسته معلمان علوم انسانی، در همایش ملی «فناوریهای نوین در آموزش تاریخ از مدرسه تا دانشگاه» که امروز چهارشنبه ۲۷ آذر در دانشگاه خوارزمی برگزار شد، گفت: در همه مجامع، دانش و تجربه از افراد مسنتر و با تجربهتر به افراد جوان منتقل میشود.
آهنگری افزود: در گذشته های دور که ثبت دانش بر روی کاغذ نبوده، اطلاعات و دانش از بزرگان و افراد با تجربه سینه به سینه و نسل به نسل به گوش جوانان میرسید که بهترین نوع آن انتقال فرهنگها، جغرافیا و حالات انسانی بوده است.
آهنگری در ادامه افزود: اهمیت ثبت این احوالات انسان را بر آن داشت تا اطلاعات خود را مکتوب کند تا به نقطه کنونی برسیم.
دبیر همایش تجربه زیسته معلمان علوم انسانی تعداد مقالات ارسال شده برای این همایش را ۷۵ مقاله اعلام کرد و گفت: از ۷۵ مقاله ارسال شده، ۱۶ مقاله برای ارائه در این همایش انتخاب شده است، ویژگی مهم مقالات ارسال شده آن است که همدلی تمام معلمین کشور را نشان داد.
آهنگری در ادامه در خصوص آمار مقاله های ارسالی گفت: ۸۰ درصد مقالات متعلق به بانوان و ۲۰ درصد توسط آقایان فرستاده شده است، استان تهران بیشترین مقاله ارسالی را داشته و پس از آن اصفهان است، البته ما از نقاط دور دستی همچون سیستان و بلوچستان هم مقاله داشته ایم.
وی در پایان ضمن ابراز خشنودی از مشارکت معلمان گفت: این مشارکت و استقبال خوشحال کننده است، البته ما نباید استفاده از وجود پربرکت پیشکسوتان و تجربه داران را فراموش کنیم چون عملا بدون وجود آنها نمیتوانیم به رو به جلو حرکت کنیم.
در ادامه این همایش معاون آموزشی دانشگاه خوارزمی گفت: این اولین کنگره در این زمینه است که در دانشگاه خوارزمی برگزار میشود.
محمدحسین عبدالهی خاطرنشان کرد: هزاره سوم ، عصر ارتباطات است، دهه ۸۰ میلادی آغاز عصر ارتباطات بوده است، در این میان انگلیس اولین کشوری بود که مدارس هوشمند ایجاد کرد، طبق گفته مسئولین این کشور درسال ۱۹۸۵ ، حدود ۸۵۰۰ مدرسه به اینترنت متصل بوده است.
معاون آموزشی دانشگاه خوارزمی در ادامه اتصال به اینترنت را سهل الوصول خواند و گفت: در شرایطی که دسترسی ما به اینترنت سهل الوصل است نباید آسیب های فراوان آن را از یاد ببریم ، آسیب های مانند تحریف اطلاعات.
وی در پایان گفت: نکته مهم و بسیار خوبی است که تاریخ را برابر هویت بدانیم و کمک به ان کنیم تا جایگاه واقعی خود را پیدا کند.
انتهای پیام