بررسی نامحسوس امنیت سایبری دستگاههای اجرایی استان مرکزی
مدیر فناوری اطلاعات و شبکه دولت استانداری مرکزی گفت: از دو هفته آینده امنیت سایبری دستگاههای اجرایی به صورت نامحسوس و تصادفی بررسی میشود.

ایسنا/مرکزی مدیر فناوری اطلاعات و شبکه دولت استانداری مرکزی گفت: از دو هفته آینده امنیت سایبری دستگاههای اجرایی به صورت نامحسوس و تصادفی بررسی میشود.
محسن یساولی عصر چهارشنبه در شورای پدافند غیرعامل استان مرکزی با تاکید بر استفاده از رمزهای یکبار مصرف و غیرفعال کردن رمزهای دوم بانکی تصریح کرد: به جهت جلوگیری از بروز هرگونه تهدید سایبری لازم است که استانداردهای لازم در بحث شبکه های دولت انجام گیرد و باید شرایط کاملا ایزوله ایجاد شود.
وی بیان کرد: از دو هفته آینده دستگاه های اجرایی استان به صورت نامحسوس و تصادفی مورد بررسی قرار خواهد گرفت.
یساولی با اشاره به بخشنامه اخیر دولت در خصوص استفاده نکردن از تجهیزات امریکایی و جایگزینی این تجهیزات گفت: دراین بخشنامه موضوع سازگاری مدنظر قرار گرفته است و در مواردی که امکان تغییر و جایگزینی تجهیزات آمریکایی وجود دارد، این بخشنامه باید اجرایی شود.
وی با اشاره به وجود برخی مشکلات در امر نگهداری پشتیبان دادهها در استان تصریح کرد: برخی از سازمانها و دستگاههای اجرایی در حوزه رمزگذاری شبکههای بیسیم خود باید اهتمام ویژهای داشته باشند.
یساولی به اجرای رزمایش سایبری در سازمان جهاد کشاورزی استان، دانشگاه اراک و راه آهن استان اشاره کرد و افزود: راه آهن استان مرکزی در حوزه برق اضطراری وضعیت مطلوبی دارد به طوری که راه آهن مجهز به شبکه فیبر نوری است که پتانسیل خوبی در مواقع بحرانی محسوب می شود.
مدیرکل ارتباطات استانداری مرکزی اضافه کرد: در دستگاه های اجرایی با مشکلاتی در زمینه به روز نبودن اطلاعات نیروهای انسانی حوزه IT مواجه هستیم و برنامه های دستگاه ها در این راستا مکفی نیست.
به گزارش ایسنا، در این جلسه مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان مرکزی با اشاره به اینکه در حوزه پدافند غیرعامل موضوعاتی چون اطلاعرسانی و هشدار، انعکاس سریع مخاطرات سایبری و آلودگی مدنظر قرار دارد، افزود: در این راستا با همکاری اداره کل پدافند غیرعامل استان مرکزی دوره های آموزشی تخصصی برای رابطان و مسئولان فناوری اطلاعات برگزار شده است.
لادن مهدوی با اشاره به استقرار و فعالیت مرکز آپا در دانشگاه اراک طی سه سال اخیر، گفت: این مرکز می تواند در ۵ محور همچون امدادرسانی و بازیابی، حفظ دادهها در بحران سایبری، آموزش و ترویج، ارزیابی و آمادگی و انجام آزمونهای تخصصی، مشاوره و ارائه راهکار و تولید محصولات امنیتی به دستگاههای اجرایی کمک کند.
وی تعداد مراکز آپا در کشور را ۳۷ مرکز عنوان کرد که در دانشگاهها در قالب یک مرکز تخصصی و علمی در حوزه سایبری فعالیت دارند و افزود: آپا مرکزی غیرامنیتی است که در حوزه امنیت اطلاعات کار میکند و آماده همکاری با تمامی دستگاههای اجرایی است.
انتهای پیام