خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 06 مرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

بارش‌ها در سال زراعیِ نطنز از ۶۷ میلی‌متر عبور کرد

ایسنا | استان‌ها | چهارشنبه، 27 آذر 1398 - 16:12
کارشناس اداره هواشناسی نطنز گفت: میزان بارش‌ها در سال زراعی جاری در نطنز از ۶۷ میلی‌متر عبور کرد.
نطنز،ميزان،زراعي،يارند

ایسنا/اصفهان کارشناس اداره هواشناسی نطنز گفت: میزان بارش‌ها در سال زراعی جاری در نطنز از ۶۷ میلی‌متر عبور کرد.
حمیدرضا اسلامی در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: با فعالیت سامانه بارشی اخیر در نطنز، میزان بارش‌ها از ۶۷ میلی‌متر در سال زراعی جاری در نطنز عبور کرد.
همچنین در ۲۴ ساعت گذشته حدود ۲ میلی‌متر در نطنز باران باریده است که این میزان در بادرود ۷ میلی‌متر، ابیانه ۵ میلی‌متر، یارند ۴ میلی‌متر و میلاجرد ۱.۵ میلی‌متر بوده است و رفته‌رفته بارش‌ها به پایان می‌رسد.
وی گفت: میزان بارش‌ها در سال زراعی جاری در نطنز به بیش از ۶۷ میلی‌متر، بادرود ۴۳ میلی‌متر، ابیانه ۷۳ میلی‌متر، یارند ۶۳ میلی‌متر و میلاجرد به ۵۴ میلی‌متر رسیده است.
اسلامی با بیان اینکه در ارتفاعات شهرستان نطنز شاهد بارش مجدد برف بوده‌ایم، پیرامون آخرین وضعیت آب و هوایی، تصریح کرد: سامانه بارشی رفته‌رفته در حال خارج شدن از منطقه است و از اواخر وقت امروز هوا صاف خواهد شد و از فردا هوا آفتابی می‌شود.
انتهای پیام