خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 03 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

عضو سنای افغانستان: «اشرف غنی» از مسایل روز این کشور آگاهی ندارد

تسنیم | بین‌الملل | چهارشنبه، 27 آذر 1398 - 16:03
یک عضو سنای افغانستان گفت که رئیس جمهور این کشور نسبت به مسایل روز افغانستان آگاهی ندارد و مشاوران و نهادهای دولتی نیز به وی اطلاعات درستی نمی‌دهند.
غني،افغانستان،بازداشت،اشرف،ژنرال،جمهور،رئيس،زابلي،افغان

به گزارش دفتر منطقه‌ای خبرگزاری تسنیم، «زلمی زابلی» رئیس کمیسیون سمع شکایات سنای افغانستان با اشاره به دستورهای اخیر «اشرف غنی» تاکید کرد که رئیس جمهور این کشور نسبت به مسائل جاری آگاهی لازم را ندارد.
وی بطور نمونه درباره دستور رئیس جمهور افغانستان درباره بازداشت ژنرال «زمری پیکان» فرمانده پلیس نظم عمومی افغانستان گفت که این ژنرال افغان در فرانسه است و پس از اظهارات غنی با انتشار تصویری را از خود مقابل برج ایفل در واقع گفته که نیروهای دولتی قادر به بازداشت وی نیستند.
اشرف غنی در نشست سالانه مبارزه با فساد اداری گفت که دولتش در مبارزه با این پدیده موثر و بی‌سابقه عمل کرده اما سفیر آمریکا اظهارداشت که دولت کابل در این راستا هیچ پیشرفتی نداشته است و پس از آن نیز غنی از وزیر کشور که در این نشست حضور داشت خواست تا فوراً نسبت به بازداشت وی اقدام کند.
این ژنرال افغان در سال دو سال پیش توسط دادستانی افغانستان به 8 سال و 6 ماه حبس تنفیذی متهم شده بود اما تاکنون حکم وی اجرا نشده است.
زابلی گفت که وقتی اشرف غنی موضوع بازداشت فوری پیکان را صادر کرده با خود گمان می‌کرد که این فرمانده نیروهای نظم عمومی در داخل افغانستان است در حالی که وی در فرانسه به سر می‌برد.
به گزارش «جمهور»، این عضو سنا ادامه داد که مسئله ذکر شده نشان می‌دهد که نهادهای دولتی و مشاوران غنی در بسیاری از موارد اطلاعات به روز را در اختیار غنی قرار نداده و بسیاری از مسایل را از وی پنهان می‌کنند.
انتهای پیام/.