خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 27 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کشته شدن دو افسر پلیس پاکستان بر اثر تیراندازی افراد مسلح

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | چهارشنبه، 27 آذر 1398 - 15:37
دو افسر پلیسی که از تیم واکسیناسیون فلج اطفال در شمال غرب پاکستان محافظت می‌کردند، بر اثر تیراندازی افراد مسلح کشته شدند.
فلج،اطفال،پاكستان

به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از رویترز، دو افسر پلیس که از تیم واکسیناسیون فلج اطفال در شمال غرب پاکستان محافظت می‌کردند، بر اثر تیراندازی افراد مسلح کشته شدند.
بر اثر این تیراندازی، پویش ایمن‌سازی در برابر فلج اطفال در یکی از مناطق شمال غرب پاکستان به حالت تعلیق درآمد.
حملات قبلی به تیم‌های واکسیناسیون فلج اطفال در پاکستان، با الهام از شایعات اشتباه منتشر شده توسط افراط‌گراها صورت گرفته است.
این حملات در حالی صورت می‌گیرد که موارد ابتلا به فلج اطفال، طی یک سال گذشته از ۱۲ به بیش از ۱۰۰ رسیده است.
از ۱۰۴ مورد ابتلا در پاکستان، ۷۵ مورد در شمال غرب این کشور گزارش شده است.
انتهای پیام/