البرز رتبه دوم طلاق را در کشور دارد
مدیرکل دفتر برنامه ریزی و توسعه اجتماعی جوانان وزارت ورزش و جوانان کشور گفت: به ازای هر 100 ازدواج ثبت شده در سال 97، 42 مورد طلاق هم ثبت شده است و بعد از تهران، البرز رتبه دوم را در سال 97 دارد.

مدیرکل دفتر برنامه ریزی و توسعه اجتماعی جوانان وزارت ورزش و جوانان کشور گفت: به ازای هر 100 ازدواج ثبت شده در سال 97، 42 مورد طلاق هم ثبت شده است و بعد از تهران، البرز رتبه دوم را در سال 97 دارد.
به گزارش خبرگزاری فارس از کرج، اعظم کریمی مدیرکل دفتر برنامه ریزی و توسعه اجتماعی جوانان وزارت ورزش و جوانان کشور در سومین جلسه ستاد ساماندهی امور جوانان و شورای عالی ورزش و جوانان استان گفت:افزایش مراکز تخصصی مشاوره ازدواج اتفاق خوبی در البرز است.
وی در ادامه افزود: طی جلسات برگزار شده در بیش از 10 استان در خصوص ستاد ساماندهی شرکت کردیم و در البرز این حضور بیش از سایر استان ها دیده شده و پتانسیل هایی زیادی در البرز وجود دارد.
مدیرکل دفتر برنامه ریزی و توسعه اجتماعی جوانان وزارت ورزش و جوانان با اشاره به بیانیه گام دوم انقلاب و تاکیدات رهبر معظم انقلاب در رابطه با جوانان اظهار داشت:از اعتماد کردن به جوانان نباید بترسیم و در بیانیه گام دوم رهبری تاکید شده که جوانان را جدی بگیریم و به آن ها توجه کنیم و مدیریت فردای کشور را به آنها بسپاریم.
وی تصریح کرد: یکی از وظایف حوزه برنامه ریزی و توسعه اجتماعی در وزارت ورزش و جوانان در حوزه تسهیل ازدواج و کاهش طلاق است و در البرز این موضوع خوشایند نیست و نگرانکننده است و در آموزشهای پیش از ازدواج باید بیشتر کار شود.
کریمی در خصوص آمار ثبت شده در حوزه ازدواج و طلاق در البرز بیان کرد: سازمان ثبت احوال 14783 مورد ازدواج و 6243 مورد طلاق را ثبت کرده و به ازای هر 100 ازدواج ثبت شده در سال 97، 42 مورد طلاق هم ثبت شده است و اگر جمعیت جوان استان را در نظر بگیریم بعد از تهران، البرز رتبه دوم را در سال 97 دارد.
این مقام مسؤول گفت: در 6ماه اول 98، 7489 ازدواج و 2833 طلاق ثبت شده و نسبت طلاق به ازدواج 38 است و ممکن است تا پایان سال هم افزایش یابد و مناسب نیست.
وی در مورد میانگین سن ازدواج در بین زوج و زوجه خاطر نشان کرد: میانگین سن ازدواج در کشور برای زوج 27 و زوجه23 سال است و در البرز این سن برای زوج 29 و برای زوجه25 رسیده است و بالارفتن سن ازدواج تبعات اجتماعی فراوانی دارد و میانگین سن طلاق زیر 40 سال در کشور است.
کریمی یکی از اقدامات در تسهیل ازدواج را در بحث وام های ازدواج عنوان کرد و افزود: براساس تصمیمات گرفته شده میزان رقم وام افزایش پیدا کرده و کل کشور 80درصد و البرز 78 درصد آمار دریافتکنندگان است.
وی وزارت ورزش و جوانان را متولی توانمندسازی جوانان در امر ازدواج خواند و گفت: در 6 شهرستان در البرز کارگاه های آموزشی قبل، حین و بعد از ازدواج برگزار شده و از 3816 کارگاه کشوری تعداد 73 کارگاه در البرز برگزار شده و به طور کلی در 325 شهرستان این کارگاه ها اجرا شده است.
مدیرکل دفتر برنامه ریزی و توسعه اجتماعی جوانان وزارت ورزش و جوانان کشور موضوعات مطرح شده در کارگاه ها را در خصوص مبانی ازدواج، موانع پیش رو انتخاب زوجین و فرزند پروری عنوان کرد.
کریمی در ادامه تصریح کرد: یکی از برنامه ریزی های انجام شده این است که زوجین اگر مهارت های لازم را درست بیاموزند و در 5سال اول اگر بتوانیم زوج و زوجه را تحت پوشش قراردهیم، شاهد خانواده پایدار هستیم و راه اندازی کارگاه ها کافی نیست و نیاز به کمک همه دستگاه ها دارد.
همچنین وی افزود: افزایش مراکز تخصصی مشاوره ازدواج اتفاق خوب در البرز است و 7مرکز تاسیس شده و تا پایان سال 98باید به 12 مرکز برسد.
مدیرکل دفتر برنامه ریزی و توسعه اجتماعی جوانان وزارت ورزش و جوانان کشور با اشاره به عملکرد مجمع خیرین اظهار داشت: مجمع خیرین ازدواج را در این استان راه اندازی کردیم و البرز پیش قدم در راه اندازی این مجمع بوده و با هدف توانمندسازی جوانان در امر ازدواج و تسهیل ازدواج جوانان و تقویت و تحکیم نهاد خانواده و زوج های جوان در 13 استان این مجمع راه اندازی شده است.
انتهای پیام/ب/ی