خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 24 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

بودجه آموزش‌وپرورش استثنایی به 57000 میلیارد تومان رسید

تسنیم | اجتماعی و حوادث | چهارشنبه، 27 آذر 1398 - 14:03
رئیس سازمان آموزش‌وپرورش استثنایی کشور از ساخت سه مدرسه ویژه دانش آموزان با نیازهای ویژه در استان سمنان خبر داد.
سمنان،كشور،استثنايي،بودجه،سازمان،حسيني

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سمنان، سید جواد حسینی در دیدار با استاندار سمنان اظهار داشت: ساخت سه مدرسه ویژه دانش آموزان با نیازهای ویژه در شهرهای ایوانکی، شاهرود و سمنان از تعهدات آموزش‌وپرورش استثنایی کشور است.
وی همچنین افزود: این سازمان ساخت یک مرکز آموزشی ویژه مبتلایان به اوتیسم و یک مجموعه آب‌درمانی را در استان سمنان در دستور کار خود دارد.
رئیس سازمان آموزش‌وپرورش استثنایی کشور تأکید کرد: باید تلاش کنیم آثار کمبود بودجه در آموزش‌وپرورش باید در هیئت دولت و برای مدیران عالی کشور تبیین و تشریح کنیم.
حسینی بیان داشت: اعتبار آموزش‌وپرورش به میزان 23 درصد در برنامه بودجه سال آینده از سوی دولت افزایش می‌یابد.
وی بودجه آموزش‌وپرورش استثنایی را در سال 92 برابر با 15000 میلیارد تومان عنوان کرد و گفت: این بودجه در حال حاضر 57000 میلیارد تومان است.
رئیس سازمان آموزش‌وپرورش استثنایی کشور عنوان کرد: طرح آموزش تمام‌وقت (30 ساعت‌ها) ازجمله طرح‌های آموزش‌وپرورش برای کمبود نیروی انسانی و معلمان بود که در حال حاضر 509 نفر در استان سمنان و 30 هزار نفر در سطح کشور به‌صورت تمام تدریس می‌کنند.
انتهای پیام/363/ز