خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 21 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کالدرون به ترکیب تیم برنده دست نمی‌زند

باشگاه خبرنگاران | ورزشی | چهارشنبه، 27 آذر 1398 - 13:59
سرمربی آرژانتینی تیم فوتبال پرسپولیس ترکیب تیمش مقابل پارس جنوبی جم را تغییر نمی‌دهد.
بازي،تركيب،پرسپوليس،پارس،جنوبي،تيم،قرار،كادرفني

به گزارش خبرنگار فوتبال و فوتسال گروه ورزشی باشگاه خبرنگاران جوان، تیم فوتبال پرسپولیس تهران با کسب ۲۸ امتیاز و یک بازی کمتر نسبت به استقلال ۲۹ امتیازی و صدرنشین در جایگاه سوم جدول رده بندی لیگ برتر قرار دارد و باید روز پنج شنبه با تیم پارس جنوبی جم دیدار کند.
همچنین سرخ‌ها فرصت دارند تا با برتری مقابل شهرداری ماهشهر دسته دومی به مرحله نیمه نهایی جام حذفی صعود کنند.
پرسپولیس که در هفته‌های گذشته با ترکیب بوژیدار رادوشویچ، محمد انصاری، سید جلال حسینی، شجاع خلیل زاده، مهدی شیری، احمد نوراللهی، محسن ربیع خواه، مهدی ترابی، بشار رسن، وحید امیری و علی علیپور موفق شد به پیروزی‌های زیادی برسد، قرار است مقابل پارس جنوبی هم با همین ترکیب بازی کند.
بیشتر بخوانید: روز‌های سخت در باشگاه پرسپولیس/ کالدرون می‌ماند؟
کالدرون و کادرفنی اش تصمیم گرفتند تا به ترکیب تیم برنده دست نزنند و با همین ترکیب ۴ - ۴ - ۲ بازی کنند.
البته اگر کادر پزشکی سرخ‌ها تصمیم بگیرند که بیرانوند می‌تواند بازی کند، شاید او جای رادوشوویچ را بگیرد.
به هرحال سرخ‌ها برای این بازی محرومی ندارند و همچنین کمال کامیابی نیا نیز می‌تواند با صلاحدید کادرفنی از ابتدا بازی کند.
دیدار پرسپولیس با پارس جنوبی قرار است فردا (پنج شنبه) از ساعت ۱۵ در ورزشگاه تختی جم برگزار شود.
انتهای پیام/