خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 16 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کرپ ناز جان دوباره می‌گیرد

باشگاه خبرنگاران | استان‌ها | چهارشنبه، 27 آذر 1398 - 13:36
قائم مقام شرکت کرپ ناز از راه اندازی دوباره خط تولید چادر مشکی تا پایان سال خبر داد.
توليد،مشكي،مباشري،كرپ،ناز

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان ، در پی پخش مستند "ورود ممنوع" از رسانه ملی، مباشری قائم مقام شرکت کرپ ناز در کرمانشاه گفت: این مجموعه تولیدی قصد دارد در آینده نزدیک چادر مشکی با کیفیت بالا تولید کند.
مباشری در ادامه ضمن اعلام اینکه ماشین آلات این خط تولید خریداری شده و کار نصب آن نیز به زودی آغاز می‌شود افزود: بر اساس برنامه‌های پیش بینی شده این کارخانه کار تولید چادر مشکی خود را تا قبل از پایان سال ۹۸ آغاز و روانه بازار می‌کند.
لازم به ذکر است شرکت تولیدی کرپ ناز کرمانشاه که در سال‌های اخیر به صورت نیمه راکد فعالیت داشته است، از ابتدای امسال احیاء شده و کار خود را از سر گرفته بود، اما تولید پارچه مشکی چادری در سبد تولیدات این کارخانه وجود نداشت.
انتهای پیام/