خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 23 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

میوه شب یلدا در ارومیه چند؟

ایسنا | استان‌ها | چهارشنبه، 27 آذر 1398 - 12:01
رئیس اتخادیه میوه وتره بار ارومیه گفت: هیچ کمبودی در تامین میوه شب یلدا نداریم.
تومان،هركيلو،اروميه،ميوه

ایسنا/آذربایجان غربی رئیس اتخادیه میوه وتره بار ارومیه گفت: هیچ کمبودی در تامین میوه شب یلدا نداریم.
قاسم عزتی در گفت وگو با ایسنا افزود: در حال حاضر ۵۰۰ تن هندوانه برای شب یلدا خریداری شده وهیچ گونه کمبودی در تامین میوه شب یلدا نداریم.
وی باتاکید بر اینکه هندوانه موجود در بازار از میناب بندرعباس خریداری شده است، خاطرنشان کرد: در حال حاضر قیمت هرکیلو هندوانه بین ۳۰۰۰ تا۴۰۰۰ تومان است.
رئیس اتحادیه میوه وتره بار ارومیه یاد آورشد: قیمت هرکیلو پرتقال تامسون ۲۵۰۰ تا ۳۵۰۰تومان، هرکیلو انار بین ۴۰۰۰ تا ۷۰۰۰ تومان و هرکیلو سیب ارومیه بین ۴۰۰۰ تومان تا ۶۵۰۰تومان به فروش می رسد.
وی اظهارکرد: برای جلوگیری از تخلفات کم فروشی و گران فروشی تیم های بازرسی در سطح بازار ارومیه نظارت می کنند.
انتهای پیام