خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 30 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ناظم الشریعه: تجربه بالای صانعی می‌تواند به تیم ملی کمک کند

باشگاه خبرنگاران | ورزشی | چهارشنبه، 27 آذر 1398 - 11:47
سرمربی تیم ملی فوتسال گفت: صانعی تجربه بالایی دارد و حضور او به عنوان مدیر فنی می‌تواند در جام ملت‌های آسیا به ما کمک زیادی کند.
ملي،تيم،فوتسال،صانعي،آسيا

محمد ناظم الشریعه سرمربی تیم ملی فوتسال کشورمان در گفت و گو با خبرنگار فوتبال و فوتسال گروه ورزشی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره انتخاب علی صانعی به عنوان مدیر فنی تیم ملی گفت: سال‌های زیادی است که صانعی را می‌شناسم.
با او در تیم ملی هم کار کرده ام.
علی صانعی، چون از تجربه بسیار بالایی برخوردار است، می‌تواند به ما در مسابقات جام ملت‌های آسیا کمک زیادی کند.
من امیدوارم که حضور او به عنوان مدیر فنی در تیم ملی باعث شود که فوتسال کشورمان بتواند برای سیزدهمین سال متوالی عنوان قهرمانی جام ملت‌های آسیا را به دست آورد.
بیشتر بخوانید: ناظم الشریعه: پاداش ملی پوشان فوتسال، در اسرع وقت پرداخت می‌شود
سرمربی تیم ملی فوتسال درباره آخرین وضعیت آنالیزور تیم ملی اظهار داشت: با یک شرکت بزرگ خارجی به توافق نهایی رسیده ایم و در حال امضا قرارداد با آن‌ها هستیم.
تمام تیم‌های بزرگ دنیا نرم افزار‌های آنالیز خود را از این شرکت خریداری کرده اند.
تمام تلاش ما این است که بتوانیم این نرم افزار را تا قبل از جام ملت‌های آسیا خریداری کنیم.
انتهای پیام/