خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 24 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

لغزندگی جاده ها و کاهش دیده تا ۲۰ متر در ارتفاعات و گردنه های کردستان

ایسنا | استان‌ها | سه شنبه، 26 آذر 1398 - 23:14
رئیس مرکز مدیریت راه‌های اداره کل حمل و نقل جاده‌ای کردستان، گفت: بارش برف در محورهای استان موجب لغزندگی جاده ها و کاهش دیده تا ۲۰ متر در ارتفاعات و گردنه های صلوات آباد و بهارستان شده است.
جاده،برف،استان،كردستان،بارش،لغزندگي،صلوات،گردنه

ایسنا/کردستان رئیس مرکز مدیریت راه‌های اداره کل حمل و نقل جاده‌ای کردستان، گفت: بارش برف در محورهای استان موجب لغزندگی جاده ها و کاهش دیده تا ۲۰ متر در ارتفاعات و گردنه های صلوات آباد و بهارستان شده است.
دانش زندی امروز(۲۶آذر) در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به گزارش هواشناسی و شرایط جوی برای امروز در محورهای استان کردستان، اظهار کرد: در محور سنندج تا همدان، دیواندره – بیجار، کامیاران راه روستایی سرچی و ایران خواه تکاپ در شب گذشته بارش برف و کولاک در جاده ها را داشته است.
وی افزود: بارش برف در این محورها موجب لغزندگی جاده ها و کاهش دیده تا ۲۰ متر در ارتفاعات و گردنه های صلوات آباد و بهارستان شده است.
رئیس مرکز مدیریت راه‌های اداره کل حمل و نقل جاده‌ای کردستان، بیان کرد: راهداری استان با تعداد ۱۸۲ نفر راهدار و ۱۱۵ ماشین آلات، آمادگی کامل را جهت تیغ زنی، برف روبی و نمک پاشی در سطح جاده ها را داد.
زندی عنوان کرد: با توجه به لغزنده بودن سطح جاده ها استان کردستان در خواست داریم مردم استان از سفرهای غیر ضروری خودداری کرده و رانندگان تجهیزات زمستانی، مواد خوراکی، سرعت مطمئنه، ایمن و با زنجیز چرخ در جاده تردد کنند.
وی خاطرنشان کرد: از رانندگان انتظار می رود قبل از حرکت در جاده ها برف پاک کن و روشنایی خودروی خود را چک کنند و در صورت هر مشکل با سامانه ۱۴۱ تماس بگیرند.
انتهای پیام