خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 11 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

آزادی ۱۳۸ زندانی جرائم غیرعمد در خراسان شمالی

فارس | استان‌ها | سه شنبه، 26 آذر 1398 - 17:53
مدیرکل زندان‌های خراسان شمالی از آزادی ۱۳۸ زندانی جرائم غیر عمد از سطح زندان‌های خراسان شمالی در نیمه نخست سال جاری خبر داد.
استان،ديه،خراسان،شمالي،ستاد،آزادي،عمد

به گزارش خبرگزاری فارس از بجنورد به نقل از روابط عمومی زندان‌های خراسان شمالی مجتبی محمدی مدیرکل زندان‌های خراسان شمالی از آزادی تعداد ۱۳۸ زندانی غیرعمد با ارائه معاضدت ها و مشاوره‌های قضایی، کمک‌های ویژه ستاد دیه کشور و نمایندگی استان در ۶ ماهه نخست سال جاری خبر داد.
وی گفت: در جلسه شورای ستاد دیه استان تعداد ۱۵ پرونده موردبررسی قرار گرفت که با فراهم نمودن شرایط آزادی ۱۴ مددجوی جرائم غیر عمد با کمک‌های ویژه و اعطاء تسهیلات قرض‌الحسنه موافقت شد.
مدیرکل زندان‌های خراسان شمالی با اشاره به سیاست‌های قوه قضائیه در راستای کاهش جمعیت کیفری زندان‌ها به‌ویژه زندانیان جرائم غیر عمد تصریح کرد: باید تلاش کنیم فرهنگ صلح و سازش را در جامعه نهادینه کنیم و با گسترش این فرهنگ زمینه آزادی تعداد زیادی از زندانیان فراهم و به آغوش گرم خانواده بازمی‌گردند.
وی پویایی شوراهای حل اختلاف مستقر در زندان‌های استان را به این منظور دانست و اعلام کرد: شوراهای حل اختلاف، با کمک مددکاران اجتماعی زندان‌ها و عوامل اجرایی نمایندگی ستاد دیه استان وظیفه صلح و سازش و اخذ رضایت از شکات را عهده‌دار می‌باشند.
انتهای پیام/ق