نیروهای امدادی در هرمزگان و بوشهر برای رفع آبگرفتگی معابر در آمادهباش کامل باشند
فارس
|
سیاسی
|
سه شنبه، 26 آذر 1398 - 17:23
معاون اول رئیسجمهور بر لزوم آمادگی ستاد مدیریت بحران و نیروهای امدادی استانهای هرمزگان و بوشهر برای پیشگیری از آبگرفتگی معابر تاکید کرد.

معاون اول رئیسجمهور بر لزوم آمادگی ستاد مدیریت بحران و نیروهای امدادی استانهای هرمزگان و بوشهر برای پیشگیری از آبگرفتگی معابر تاکید کرد.
به گزارش خبرگزاری فارس، به نقل از پایگاه اطلاعرسانی دولت، اسحاق جهانگیری عصر امروز (سه شنبه) در پی بارش های شدید در استان های هرمزگان و بوشهر، در تماس های تلفنی جداگانه با استانداران این دو استان، از آنان خواست تدابیر لازم در خصوص بارش شدید باران را در نظر بگیرند و در آماده باش کامل برای کمک به مردم و رفع آبگرفتگی معابر باشند.
استانداران هرمزگان و بوشهر نیز در این تماس های تلفنی، گزارشی از آخرین وضعیت استان و برنامه ریزی های انجام شده برای پیشگیری از آبگرفتگی معابر و آماده باش کامل استان، به معاون اول رییس جمهور ارائه کردند.
انتهای پیام/