هدف از اجرای طرح پارک حاشیهای، کاهش سفر درون شهری شهروندان است
مدیرعامل سامانه آذرپارک هدف از اجرای طرح پارک حاشیهای را توزیع عادلانه پارک خودرو بین شهروندان دانست و گفت: هدف از اجرای این طرح، کاهش تقاضای سفر درون شهری شهروندان است، درآمد حاصل از اجرای این طرح، برای احداث پارکینکهای عمومی شهرداری اختصاص مییابد.

ایسنا/آذربایجان شرقی مدیرعامل سامانه آذرپارک هدف از اجرای طرح پارک حاشیهای را توزیع عادلانه پارک خودرو بین شهروندان دانست و گفت: هدف از اجرای این طرح، کاهش تقاضای سفر درون شهری شهروندان است، درآمد حاصل از اجرای این طرح، برای احداث پارکینکهای عمومی شهرداری اختصاص مییابد.
علیرضا میدانی روز سه شنبه، در نشست خبری، با بیان اینکه از سال 94 طبق مصوبهی هیئت دولت، هزینههای پارک حاشیهای به صورت الکترونیکی دریافت میشود، افزود: به کارگیری کارکنان و ارائهی آموزشهای لازم از جمله آموزشهای فنی، برخورد مناسب با شهروندان، روانشناسی و جامعه شناسی به پارکبانان، براساس مصوبهی دولت انجام میشود.
مدیرعامل شرکت آیریک راه( سامانه آذرپارک) با اشاره به طراحی سامانه آذرپارک از سال 96، گفت: این طرح در سال 96 بعد از ثبت برند، توسط تیم فنی و بومی تشکیل شده از کارشناسان نخبه در راستای مدیریت کنترل هوشمند پارک حاشیهای به صورت پایلوت در برخی شهرها اجرا شد.
وی ادامه داد: سال 98 قرارداد سامانهی آذر پارک در راستای مدیریت پارک حاشیهای با شهرداری تبریز منعقد شد، مدت قرارداد این شرکت در شهر تبریز پنج سال است.
میدانی با بیان اینکه هزینهی یک ساعت پارک حاشیهای خودروها، یک هزار و 310 تومان است، گفت: طبق مصوبه، نیم ساعت اول پارک خودروها در حاشیهی خیابانها به صورت رایگان است.
مدیرعامل شرکت آیریک راه( سامانه آذرپارک) با اشاره به تعداد پارکبانی که در اجرای این طرح به کار گرفته شدند، گفت: علی رغم اینکه به کارگیری 155 پارکبان در متن قرارداد ثبت شده بود ولی اکنون نزدیک به 200 نفر پارکبان به صورت تمام شیفت یا دو شیفته در سامانهی آذر پارک مشغول به کار هستند.
وی ادامه داد: تاکنون 20 نفر از مددجویان کمیته امداد امام خمینی (ره) و 10 نفر نیز از افراد تحت پوشش بهزیستی استان در اجرای طرح آذر پارک به کار گرفته شدند، ما از به کارگیری نیروهای این نهادها استقبال میکنیم.
وی با بیان اینکه 35 درصد درآمدهای حاصل از اجرای طرح آذر پارک متعلق به شهرداری است، گفت: تمامی هزینههای پرسنل و شرکت از طریق درآمد حاصل پارکها، پرداخت میشود، ماهانه نزدیک به 500 میلیون تومان حقوق به کارگران آذر پارک پرداخته میشود و حدود 100 الی 110 میلیون تومان هزینهی بیمهی کارگران است.
مدیرعامل شرکت آیریک راه( سامانه آذرپارک) در خصوص بلاتکلیفی شارژهای باقی مانده در سوئیچهای پارکهای قبلی شهروندان، گفت: این سوئیچها ارتباطی به شرکت ما ندارد ولی ما طی مکاتباتی که با شهرداری انجام دادیم، آمادگی خود را برای انتقال شارژهای سوئیچ به کیف پول شهروندان را اعلام کردیم.
بابک میدانی- مدیر فنی شرکت آیریک راه( سامانه آذرپارک) نیز در این نشست، با بیان اینکه طبق قرارداد چهار هزار و 400 جایگاه پارک در سطح شهر تبریز شناسایی شده است، گفت: در حال حاضر 40 هزار نفر کاربر فعال از اپلیکیشن آذر پارک استفاده میکنند.
وی از راه اندازی سامانهی پیامک آذر پارک خبر داد و گفت: افراد میتوانند موقع خروج از پارک با انتخاب گزینهی اتمام پارک در اپلیکیشن، پیامک تایید را از سوی سامانه در قالب پیامک دریافت کند.
مدیر فنی شرکت آیریک راه( سامانه آذرپارک) از راه اندازی کارواش سیار توسط این شرکت در کنار سامانه آذرپارک خبر داد و گفت: طی چند هفتهی آتی از کارواش سیار این شرکت رونمایی میشود تا شهروندان به واسطهی آن از خدمات کارواش سیار نیز بهرهمند شود.
وی افزود: در این کارواشها هیچ گونه مواد زیان باری استفاده نمیشود بلکه از مواد نانو و مقدار آب کمی بدون آسیب زدن به محیط زیست، خودروی افراد در حین پارک رو شویی میشود.
میدانی ادامه داد: شهروندان جهت استفاده از خدمات کارواش میتوانند گزینهی مورد نظر در اپلیکیشن را انتخاب کرده و هزینهی آن را نیز از طریق پول کیف الکترونیکی پرداخت کنند.
انتهای پیام