۹۰ درصد از حجم مخزن سد ایلام پُر شده است/ احتمال سر ریز شدن سد با ادامه بارشها
مدیرعامل آب منطقهای استان ایلام، از احتمال سرریز شدن سد ایلام با ادامه بارندگیها خبر داد و گفت: تاکنون ۹۰ درصد از حجم مخزن سد ایلام پر شده است.

مدیرعامل آب منطقهای استان ایلام، از احتمال سرریز شدن سد ایلام با ادامه بارندگیها خبر داد و گفت: تاکنون ۹۰ درصد از حجم مخزن سد ایلام پر شده است.
علی پوراحمد امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در ایلام با اشاره به بارشهای اخیر در استان ایلام اظهار داشت: در حال حاظر ۹۰ درصد از حجم مخزن سد ایلام پر شده است که با ادامه بارندگیهای پاییزی امکان سرریز شدن این سد وجود دارد.
وی افزود: همچنین ۸۵ درصد حجم مخزن سد دویرج و ۶۰ درصد حجم مخزن سد کنگیر پر است و مدیریت مخازن در دستور کار این شرکت قرار دارد.
مدیرعامل آب منطقهای استان ایلام تصریح کرد: در مدیریت مخازن باید طوری عمل شود که چنانچه با کاهش حجم بارش در فصول زمستان و بهار مواجه شدهایم، مشکل تامین آب وجود نداشته باشد.
وی ادامه داد: از طرفی با ایجاد ظرفیت منطقی در مخازن، آمادگی لازم برای تسکین سیلاب در مخازن در صورت وقوع بارش سیل آسا را وجود دارد تا به پایین دست خسارت وارد نشود.
به گفته پوراحمد، هماکنون سدهای مهمی در استان ایلام مثل سد سیمره، کنجاچم، کنگیر، دویرج در ایلام ساخته شده که تا حدودی از هدررفت آبهای استان جلوگیری میکند.
انتهای پیام/970821/ح