خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 30 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تداوم بارش‎‌ها به همراه سرما و یخبندان در یزد

ایسنا | استان‌ها | سه شنبه، 26 آذر 1398 - 13:27
کارشناس پیش‌بینی اداره کل هواشناسی یزد با اشاره به تداوم بارش برف و باران که از روز گذشته در این استان آغاز شده، پیش‌بینی کرد که دمای استان از امشب سه تا پنج درجه کاهش یابد.
استان،دماي،يزد،درجه،دما

ایسنا/یزد کارشناس پیش‌بینی اداره کل هواشناسی یزد با اشاره به تداوم بارش برف و باران که از روز گذشته در این استان آغاز شده، پیش‌بینی کرد که دمای استان از امشب سه تا پنج درجه کاهش یابد.
«سیدعباس میرحسینی» در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا، با اشاره به تداوم بارندگی‌ها در استان اظهار کرد: این بارش‌ها که از روز گذشته به صورت باران در تمام شهرستان‌های استان باریده، بیشترین آثار خود را تاکنون در بختیاری و چاهک در شهرستان خاتم به ترتیب به میزان با 37 و 24 میلی‌متر بر جای گذاشته است.
وی افزود: از اواخر امشب 26 آذرماه تا فردا با نفوذ سامانه پرفشار به استان یزد، کاهش دما و باد نسبتا شدیدی همراه با بارش‌های پراکنده برف و باران به ویژه در ارتفاعات استان پیش‎بینی می‎شود.
این کارشناس هواشناسی در ادامه کاهش سه تا پنج درجه‌ای دما را برای استان یزد پیش‎بینی کرد و افزود: دمای فعلی شهر یزد بین چهار و 13 درجه سانتی‌گراد نوسان دارد.
میرحسینی در پایان کمینه دمای استان یزد در شبانه‌روز گذشته را متعلق به شهرستان تفت با دمای یک درجه سانتی‌گراد و بیشینه دما را نیز متعلق به شهرستان بافق با دمای 16 درجه سانتی‌گراد اعلام کرد.
انتهای پیام