خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 16 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

وزیر دفاع: دشمن را در تصمیم گیری غافلگیری می‌کنیم

تسنیم | سیاسی | سه شنبه، 26 آذر 1398 - 11:15
وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح گفت: امروز به نقطه‌ای رسیدیم که نه تنها غافلگیر نمی‌شویم بلکه دشمن را در مرحله تصمیم گیری دچار غافلگیری کرده و با اراده خود تعیین راهبرد و استراتژی می‌کنیم.
دفاعي،دفاع،قدرت،فناوري،ايران،جنگ،وزارت،وزير،غافلگيري،حاتمي،ن ...

به گزارش گروه دفاعی خبرگزاری تسنیم به نقل از روابط عمومی وزارت دفاع، همزمان با هفته پژوهش و نوآوری دفاعی گردهمایی "رؤسای آزمایشگاه‌های تحقیقاتی همکار وزارت دفاع در اکتساب فناوری رو به آینده" با حضور وزیر دفاع و معاون علمی و فناوری رئیس جمهور برگزار شد.
امیر سرتیپ حاتمی وزیر دفاع در این مراسم ضمن بازدید از نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی موسسه تحقیقات و نوآوری دفاعی با حضور در جمع نخبگان و دانشمندان صنعت دفاعی گفت: به لحاظ ژئوپولتیکی وجغرافیایی در موقعیت و منطقه‌ای از جهان هستیم که "قدرت" لازمه بقای ما در این منطقه است.
وی با بیان اینکه عظمت، عزت و استقلال یک ملت در گرو داشتن " قدرت" است افزود: نیمی از جمعیت ایران در جنگ جهانی اول با وجود اعلام بی طرفی ایران از بین رفتند و این بیانگر اهمیت "قدرت " در معادلات منطقه ای و جهان است و نشان می‌دهد نظام‌های استکباری به عهد خود وفادار نبوده و ما مجبور به افزایش قدرت خود در تمامی حوزه‌ها به ویژه "دفاعی" هستیم.
وزیر دفاع در همین زمینه ادامه داد: تجهیزات و تسلیحات دفاعی علت آسیب و شکست ایران در زمان دو جنگ جهانی و همچنین جنگ چالدران نبود؛ ایران به دلیل عدم رشد علم و فناوری توان دفاع از حریم خود را نداشت و در دنیایی که زور و قدرت حاکم است دچار غافلگیری علمی شد.
امیر حاتمی با بیان اینکه تحریم‌های دفاعی باعث تغییر نگاه وارداتی جمهوری اسلامی در حوزه نظامی و شکوفایی در این عرصه شد افزود: با الگوهای جدید علم و فناوری در حوزه دفاعی آسیب‌ها را شناسایی و امروز به نقطه‌ای رسیدیم که نه تنها غافلگیر نمی‌شویم بلکه دشمن را در مرحله تصمیم گیری دچار غافلگیری کرده و با اراده خود تعیین راهبرد و استراتژی می‌کنیم.
وی با بیان پیشرفت‌ها و دستاوردهای ارزشمند صنعت دفاعی تصریح کرد: امروز وزارت دفاع مسئولیت پیش برندگی در کشور دارد و از سرریز دانش خود به سازمان‌ها و صنایع، شرکت‌های دانش بنیان و خصوصی کمک می‌کند.
انتهای پیام/