سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

وزیر راه و شهرسازی در قم: فعال کردن بخش مسکن مورد تاکید این وزارتخانه است

تسنیم | استان‌ها | پنجشنبه، 25 بهمن 1397 - 14:15
وزیر راه و شهرسازی گفت: هدف وزارت راه و شهرسازی این است که بخش تولید مسکن را در کشور فعال کنیم و از این طریق اقشار کم درآمد زودتر از مسکن بهره‌مند شوند.
اسلامي،شهرسازي،مسكن،وزارت،تقاطع،اقدامات،زمينه

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قم، محمد اسلامی ظهر امروز در دیدار با آیت‌الله سبحانی مرجع تقلید شیعیان که در موسسه امام صادق (ع) برگزار شد اظهار داشت: برنامه دولت در دهه پنجم انقلاب اسلامی این است که به صورت جهادی برای رفع مشکلات مردم تلاش کند.
وی با اشاره به اقدامات صورت گرفته برای برطرف مشکلات کشور افزود: رئیس جمهور وزارت خانه‌ها را موظف کرده است که نیازهای ملموس را در اولویت کارهای خود قرار بدهند.
وزیر راه و شهرسازی بیان کرد: توسعه خطوط ریلی یکی از اولویت‌های وزارت راه و شهرسازی است، اقدامات بزرگی پس از پیروزی انقلاب اسلامی در زمینه راه‌ها انجام شده است ولی هنوز نیازمند اصلاح ساختار راه‌ها هستیم و باید به دنبال فرهنگ‌سازی در این زمینه باشیم.
اسلامی با بیان اینکه برای تکمیل تقاطع پردیسان با رفع معارضین تلاش می‌کنیم گفت: نباید احداث فازهای بعدی این تقاطع همچون فاز نخست تقاطع مدت زیادی طول بکشد.
وزیر راه و شهرسازی با اشاره به اقدامات انجام شده در زمینه احداث مسکن عنوان کرد: بحث مسکن به خصوص برای قشر کم درآمد جزو اولویت‌های این وزارت خانه است.
اسلامی خاطرنشان کرد: هدف وزارت راه و شهرسازی این است که بخش تولید مسکن را در کشور فعال کنیم و از این طریق اقشار کم درآمد زودتر از مسکن بهره‌مند شوند.
انتهای پیام/ح