خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 16 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تقدیر از استاندار خوزستان به عنوان حامی پژوهش و فناوری

ایسنا | استان‌ها | دوشنبه، 25 آذر 1398 - 17:30
مدیرکل برنامه‌ریزی، نوسازی و تحول اداری استانداری خوزستان گفت: فردا، سه شنبه در مراسمی با حضور معاون اول رئیس جمهور، از استاندار خوزستان به عنوان یکی از سه استاندار برگزیده حامی پژوهش و فناوری تقدیر می‌شود.
استانداري،خوزستان،كشور،استان،پژوهشي،استاندار،فناوري،عنوان،را ...

ایسنا/خوزستان مدیرکل برنامه‌ریزی، نوسازی و تحول اداری استانداری خوزستان گفت: فردا، سه شنبه در مراسمی با حضور معاون اول رئیس جمهور، از استاندار خوزستان به عنوان یکی از سه استاندار برگزیده حامی پژوهش و فناوری تقدیر می‌شود.
مهدی مکارمی در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: هر ساله به مناسبت هفته پژوهش، جشنواره برگزیدگان حوزه‌های پژوهشی، علمی - فناوری و نوآوری کشور معرفی می‌شوند.
در این جشنواره، پژوهشگران و فناوران برتر کشور نیز انتخاب و معرفی می‌شوند که این مهم در راستای تشویق و ترغیب از این حوزه است.
وی ادامه داد: همزمان با این جشنواره نیز استان‌های برتر در حمایت از فعالیت‌ها و برنامه‌های پژوهشی، مطالعاتی و فناورانه انتخاب می‌شوند و مورد تقدیر قرار می‌گیرند.
امسال نیز مرکز مطالعات راهبردی و آموزش وزارت کشور از استانداری های سراسر کشور خواست که مستندات خود در این حوزه را ارائه دهند که دفتر برنامه‌ریزی، نوسازی و تحول اداری استانداری خوزستان نیز که در واقع متولی این کار در استان است، مدارک و مستندات لازم را به همراه برنامه‌ها و فعالیت های پژوهشی و مطالعاتی خود استانداری در حوزه‌های مختلف سیاسی، اجتماعی، امنیتی، انتظامی، بحران و اقتصادی، ارسال کرد.
مدیرکل برنامه‌ریزی، نوسازی و تحول اداری استانداری خوزستان گفت: خوشبختانه بر اساس اعلام مرکز مطالعات راهبردی وزارت کشور، استانداری خوزستان به عنوان یکی از سه استانداری برتر کشور انتخاب شد و در مراسمی که فردا، سه شنبه با حضور مسئولانی از جمله معاون اول رئیس جمهور، وزیر کشور و وزیر علوم در تهران برگزار می‌شود، از استاندار خوزستان به عنوان یکی از سه استاندار برگزیده حامی پژوهش و فناوری تقدیر می‌شود.
مکارمی در ادامه نیز خاطر نشان کرد: خوشبختانه در سال گذشته حدود ۱۵۵ مسئول شرکت های دانش‌بنیان و فناور در سطح استان مورد حمایت قرار گرفتند.
در امتیازاتی که مرکز راهبردی و مطالعاتی وزارت کشور به استان خوزستان داد، استان در حوزه‌هایی مانند تعامل با دانشگاه‌ها و مراکز پژوهشی - فناوری، اجرای طرح‌ها و گزارش‌های راهبردی موفق در این حوزه و تأمین اعتبار طرح‌های پژوهشی در راستای توسعه استان، حائز امتیاز بسیار خوبی شد که این موفقیت نیز حاصل تدابیر و حمایت‌های استاندار خوزستان، مشارکت فعال مراکز پژوهشی و دانشگاهی استان از جمله دانشگاه شهید چمران به عنوان دانشگاه مادر استان، پارک علم و فناوری، دستگاه های اجرایی، سازمان مدیریت و برنامه ریزی و شرکت های دانش بنیان و همچنین تدوین فعالیت‌ها و دستورالعمل‌های استانداری در این زمینه است.
وی در پایان عنوان کرد: سال گذشته نیز برای اولین بار آیین‌نامه شورای پژوهش استانداری خوزستان تدوین و این شورا تشکیل شد.
انتهای پیام