خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 12 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

موسوی خطاب به منوشین: «تحریم» خود جنگ است

فارس | بین‌الملل، بین‌الملل | دوشنبه، 25 آذر 1398 - 14:13
سخنگوی وزارت خارجه ایران در واکنش به اظهارات وزیر خزانه داری آمریکا گفت: «تحریم» خود جنگ است، جنگ اقتصادی و بدتر از آن تروریسم اقتصادی است که غیر نظامیان به ویژه کودکان، سالخوردگان و بیماران را ناجوانمردانه هدف قرار می‌دهد.
جنگ،اقتصادي،خزانه،تحريم،وزير

سخنگوی وزارت خارجه ایران در واکنش به اظهارات وزیر خزانه داری آمریکا گفت: «تحریم» خود جنگ است، جنگ اقتصادی و بدتر از آن تروریسم اقتصادی است که غیر نظامیان به ویژه کودکان، سالخوردگان و بیماران را ناجوانمردانه هدف قرار می‌دهد.
به گزارش گروه سیاست خارجی خبرگزاری فارس، سید عباس موسوی سخنگوی وزارت امور خارجه ایران در صفحه توئیترش در واکنش به اظهارات وزیر خزانه داری آمریکا نوشت: « استیو منوشین، وزیر خزانه داری آمریکا در دوحه گفته است: تحریم جایگزین جنگ است!
حقیقت این است: «تحریم» خود جنگ است؛ جنگ اقتصادی و بدتر از آن تروریسم اقتصادی است که غیر نظامیان به ویژه کودکان و سالخوردگان و بیماران را ناجوانمردانه هدف قرار می‌دهد.»
به گزارش فارس، منوشین روز شنبه در نشست «فروم دوحه» عنوان کرده است: «دلیل اینکه ما داریم از تحریم‌ها استفاده می‌کنیم آن است که (استفاده از تحریم‌ها) جایگزین مهمی برای درگیری‌های نظامی در جهان است و به نظر من، (مواضع واشنگتن) موثر واقع شده است خواه درباره کره شمالی، خواه درباره ایران یا دیگر جاهای جهان».
(اینجا بخوانید)
انتهای پیام/