خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 24 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

درآمد سال گذشته از پروازهای عبوری 1700 میلیارد تومان/ انجام روزانه 900 پرواز از فضای کشور

فارس | اقتصادی | دوشنبه، 25 آذر 1398 - 13:40
مدیرعامل شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران با بیان اینکه سال گذشته درآمد پروازهای ورودی 1700 میلیارد تومان بود، گفت:‌این رقم نسبت به سال 96، 14 درصد کاهش داشت.
پروازهاي،درصد،عبوري،درآمد،تومان،كاهش

مدیرعامل شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران با بیان اینکه سال گذشته درآمد پروازهای ورودی 1700 میلیارد تومان بود، گفت:‌این رقم نسبت به سال 96، 14 درصد کاهش داشت.
به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، سیاوش امیر مکری امروز در نشست خبری چهارمین نمایشگاه حمل و نقل و لجستیک وزارت راه و شهرسازی اظهار داشت: روزانه هزار پرواز عبوری از آسمان کشور تا پیش از این داشتیم اما پس از آنکه آمریکا به دشمنی فضای ایران را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ناامن اعلام کرد، بخشی از پروازهای عبوری ما کاهش یافت، اما با ایجاد اطمینان امروز به 900 پرواز در روز رسیده‌ایم.
وی ادامه داد: در سال 97 درآمد پروازهای عبوری 1700 میلیارد تومان بود که نسبت به سال 96، 14 درصد کاهش داشت.
مدیرعامل شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران با تاکید بر اینکه 68 درصد درآمد شرکت فرودگاه‌ها از محل پروازهای عبوری است، گفت: این رقم برای توسعه تجهیزات هوانوردی استفاده می‌شود.
امیر مکری افزود:20 درصد درآمد ما در حوزه خدمات فرودگاهی و 5 درصد از محل واگذاری اماکن فرودگاهی است.
وی اضافه کرد: سهم فرودگاه‌های کشور که از مسافران دریافت می‌شود در پروازهای داخلی 7 هزار تومان و در پروازهای خارجی 35 هزار تومان است که هیچ تناسبی با هزینه تمام‌شده خدمات ندارد.
این خبر تکمیل می‌شود