تولید 34 هزار تن گوشت قرمز بهداشتی در خراسان رضوی
اداره کل دامپزشکی خراسان رضوی از نظارت بهداشتی بر تولید، نگهداری و عرضه 34 هزار تن گوشت قرمز در استان خبر داد.

ایسنا/خراسان رضوی اداره کل دامپزشکی خراسان رضوی از نظارت بهداشتی بر تولید، نگهداری و عرضه 34 هزار تن گوشت قرمز در استان خبر داد.
دکتر محمد رشتی باف، معاون سلامت اداره کل دامپزشکی استان خراسان رضوی با اعلام این مطلب اظهار کرد: طی 8 ماهه اول امسال، کارشناسان دامپزشکی مستقر در این واحدهای تولیدی از ورود 104 تن گوشت حاصل از این دامها که غیرقابل مصرف بوده جلوگیری و نسبت به معدوم نمودن آن اقدام نمودهاند.
وی دام کشتار شده در کشتارگاههای استان را طی مدت یادشده، بیش از 752 هزار راس دانست و یادآور شد: گوشت حاصل تمامی کشتارگاههای استان تحت نظارت کامل بهداشتی کارشناسان دامپزشکی این اداره کل قرار دارد.
رشتیباف گفت: لازم است شهروندان در زمان خرید گوشت قرمز به مهر دامپزشکی و نشانهگذاری لاشه که به صورت بر چسبهای سفید رنگ روی دو دست و دو ران لاشه دام با ذبح بهداشتی و شرعی نصب شده دقت کنند و در صورت مشاهده موارد تخلف در مراکز تهیه، تولید و عرضه فرآوردههای خام دامی، مراتب را در مشهد، با شماره تلفنهای 37250025 و 37250035(شبکه دامپزشکی مشهد)، 1512(پیامگیر اداره کل)، سامانه پیامک اداره کل به شماره 300001512 و در شهرستانها با شبکه دامپزشکی شهرستان در تماس باشند.
انتهای پیام