خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 24 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ترافیک ۶۰۰ کیلومتری در فرانسه + تصاویر

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | دوشنبه، 25 آذر 1398 - 11:47
در پی اعتصاب در بخش حمل و نقل عمومی فرانسه، در استان «ایل دو فرانس» این کشور ترافیک ۶۰۰ کیلومتری ایجاد شده است.
فرانسه،پاريس،حمل،خط،نقل،عمومي

به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان، خبرگزاری فرانسه در توییتی نوشت: پایگاه اطلاع‌رسانی جاده‌ای «سیتادَن» روز دوشنبه از بوجود آمدن ترافیک بیش از ۶۰۰ کیلومتری در استان ایل دو فرانس (با مرکزیت پاریس در شمال فرانسه) در پی اعتصاب در بخش حمل و نقل عمومی این کشور خبر داد.
اعتصاب بخش حمل و نقل عمومی در فرانسه مشکلات بسیاری را برای مردم این کشور بوجود آورده است.
روزنامه لوپاریزین نیز در توییتی نوشت: حمل و نقل عمومی روز دوشنبه در پاریس به شدت مختل خواهد شد، ۸ خط مترو بسته می‌شود و در مورد قطار‌های رو زمینی که به حومه می‌روند در خط «ا» نیمی از قطار‌ها و در خط «ب» یک سوم قطار‌ها فقط در ساعات شلوغ کار خواهند کرد.
تقریبا یک سال پیش در ۱۷ نوامبر ۲۰۱۸ بزرگترین جنبش اعتراضی اخیر در تاریخ فرانسه با حضور بیش از ۲۸۰ هزار نفر در خیابان‌های پاریس شکل گرفت و به تدریج راهپیمایی‌هایی اعتراضی به سراسر این کشور گسترش یافت که بسیاری از آن‌ها در آغاز منجر به درگیری‌های شدید با پلیس شد.
بطوری که بیش از ۱۴ هزار مصدوم از این اعتراضات گزارش شده است.
از آن زمان تاکنون، بی‌وقفه هر شنبه معترضان در خیابان‌ها تجمع می‌کنند.
انتهای پیام/