تقدیر پیشکسوت صنعت نساجی از رونق تولید در هلدینگ آذرگستران آسیا
مهندس محمد نیکوخصال پیشکسوت صنعت نساجی کشور از همت و تلاش مهندس بهرام جوادپور کارآفرین برجسته کشور و دیگر مدیران و کارکنان شرکت رز نرمین تامین در احیای این واحد تولیدی – صادراتی تقدیر کرد.

مهندس محمد نیکوخصال پیشکسوت صنعت نساجی کشور از همت و تلاش مهندس بهرام جوادپور کارآفرین برجسته کشور و دیگر مدیران و کارکنان شرکت رز نرمین تامین در احیای این واحد تولیدی – صادراتی تقدیر کرد.
به گزارش ایسنا، بنا به اعلام آذرگستران آسیا، مهندس محمد نیکوخصال پیشکسوت صنعت نساجی کشور با تقدیر از نقش مهندس بهرام جوادپور بنیانگذار هلدینگ آذرگستران آسیا و کارآفرین نمونه کشور در احیای شرکت رز نرمین تامین، تلاش خانم دکتر صدف تاجر مدیرعامل هلدینگ آذرگستران و دیگر مدیران و کارکنان رز نرمین تامین را در زندهکردن این کارخانه بهعنوان اولین و تنها واحد تولیدی - صادراتی منسوج بی بافت اسپانلس در ایران، ستودنی و قابل ارج توصیف کرد.
وی که در حاشیه بازدید اصحاب رسانه از خط تولید شرکت رز نرمین تامین سخن میگفت، با تشریح بخشی از سوابق فعالیت خود در صنعت نساجی، اظهارکرد: اینجانب برای نقش تحصیلات و تخصص برای پیشبرد اهداف عالی صنعت کشور، اهمیت فوقالعادهای قائلم و خودم نیز فارغالتحصیل ورودی سال ۴۶ -۴۷ دانشگاه پلی تکنیک (دانشگاه صنعتی امیرکبیر) هستم.
پیش از پیروزی انقلاب اسلامی در کلیه گروه کارخانهها نساجی بهعنوان مدیر تولید و دیگر سمتهای مدیریتی فعالیت میکردم و بعد از انقلاب نیز دفتر مهندسی خود را راهاندازی کردم و در واحدهای نساجی فراوانی بهعنوان مدیر کارخانه یا مدیر راهاندازی، حضور داشتم.
نیکوخصال در ادامه، نوآوری و خلاقیت را سرلوحه اقدامات و فعالیتهای خود در صنعت نساجی دانست و گفت: تلاش من بر این بود که در تمام واحدهایی که بهعناوین مختلف در راهاندازی و توسعه آنها مشارکت داشتم، مدرنترین فناوری روز را به ایران منتقل کنم و در تولید نیز خلاقیت و نوآوری را مدنظر قرار دهم و تشویق کنم.
این پیشکسوت صنعت نساجی با بیان اینکه ابهر یکی از بهترین مناطق ایران برای راهاندازی فعالیتهای تولیدی و صنعتی و خصوصاً صنعت نساجی است و مردم این شهر نیز در سختکوشی و اخلاقمداری زبانزد هستند، گفت: در سال ۱۳۶۰ اینجانب مشاور راهاندازی ۶ واحد صنعت نساجی بودم و پیشنهاد کردم این واحدها در مسیر کریدور حملونقلی تهران به مرز بازرگان احداث شود چرا که تفکر من، تولید صادرات محور بود و نزدیک بودن واحدهای صنعتی به این اتوبان میتوانست صادرات را تسهیل کند.
بر این اساس، بعد از بررسیهای گسترده در شهرهای مختلفی که در مسیر این اتوبان قرار داشتند، به شهر ابهر رسیدم و فرماندار جوان وقت این شهر نیز حمایتها و مساعدتهای فراوانی در جهت شکلگیری این واحدها در این شهر انجام داد، در واقع پشتگرمیها و حمایتهای ایشان نقش مهمی در انتخاب ابهر بهعنوان مرکز شکلگیری این کارخانهها در این شهر داشت.
این پیشکسوت صنعت نساجی با بیان اینکه مشکلات خارج از کنترل ما، موجب توقف تولید این کارخانه در سال ۹۳ شد، علت توقف تولید در کارخانه رز نرمین تامین را این گونه توضیح داد: تمام ۱۱ واحد تولیدی که اینجانب راهاندازی کردم بر اساس برنامههای صادراتی، تأسیس شده و شرکت رز نرمین هم از این اصل تبعیت می کند.
با شدت گرفتن تحریمها در دوره قبلی، واحدهای ما و از جمله کارخانه رز نرمین تامین که در کار صادرات به موفقیتهای خوبی دست پیداکرده بود و ۷۷ ال سی صادراتی از اروپا و کشورهای cis داشت، به دستانداز افتاد و بنیه مالی این کارخانه ضعیف شد.
نهایتاً این واحدهای تولیدی یکی پس از دیگری دچار مشکل شدند و خصوصاً با افزایش نرخ ارز و تورم مواد اولیه، مشکل نقدینگی و سرمایه در گردش شکل حادتری به خود گرفت و این کارخانه نیز با همین مشکلات دستبهگریبان شد و نهایتاً تولید در آن، متوقف شد.
نیکوخصال با تأکید بر اینکه زندهکردن دوباره این کارخانه نیازمند انرژی مثبت، نوآوری و توانمندی فکری و مالی بود که این صفات در مهندس بهرام جواد پور وجود دارد، افزود: علاوه بر این صفات نیک، صداقت این کارآفرین جوان و فعال و صاحبنام کشور در کنار تلاش دیگر همکاران به راهاندازی و موفقیت مجدد شرکت رز نرمین انجامیده است و مطمئنا با کار و تلاش هیات مدیره جدید، شرکت به موفقیتهای بیشتری نیز دست پیدا خواهد کرد.
وی با اشاره به شعار امسال که رونق تولید نامگذاری شده خاطرنشان کرد: متأسفانه بازگشت تحریمهای ظالمانه آمریکا، فعالیت را در این سال برای صنعتگران کشور دشوار کرد و انتظار داریم مسئولان وزارت صمت به افزایش هزینههای تولید و افزایش نرخ ارز عنایت کنند و به نیاز صنایع به نقدینگی و سرمایه در گردش، بیشتر توجه کنند.
رز نرمین تامین ظرفیت اشتغالزایی و ارزآوری بالاتر را دارد
مهندس مجید امیر تیموری مدیر کارخانه رز نرمین تامین نیز در این بازدید با بیان اینکه صنعت اسپانلس در ایران توسط مهندس نیکوخصال پدر صنعت نساجی کشور در سال ۸۴ پا گرفت، اظهارکرد: در سال ۹۳ این مجموعه با وجود فناوری بسیار عالی به دلیل مشکلات ناشی از تحریم و کمبود سرمایه در گردش، دچار توقف تولید شد.
البته مدتی قبل از توقف تولید هم مشکلات مذکور، این کارخانه را به وضعیت بحرانی رسانده بود چنان که تولید به شدت کاهش یافته و پرداخت حقوق برای ماههای متوالی به تأخیر افتاده بود.
وی تحویل کارخانه رز نرمین تامین به مهندس بهرام جوادپور پدر نوین صنایع پلیمر ایران را نقطه عطف بازگشت این کارخانه به چرخه تولید برشمرد و افزود: کارخانه رز نرمین بر اثر توقف تولید حدودا ۲ ساله به ویرانهای متروک تبدیل شده و کارگران هم بیکار شده بودند.
خط تولید نیز با مشکلات و خسارتهای فراوان روبرو بود که با همت این کارآفرین دلسوز دوباره خط تولید و کارخانه بازسازی و بهسازی شد و نیروهای متخصص و پرسنل مجرب دوباره دعوت به کار شدند.
تیموری بیان کرد: از دی ماه سال ۹۵ فعالیت کارخانه از سر گرفته شد و در مدت کوتاهی صادرات را هم از سر گرفتیم به صورتی که در اسفند سال ۹۵ اولین محمولههای صادراتی را به مقاصدی در کشورهای همسایه ارسال کردیم.
تیموری ظرفیت کارخانه رز نرمین تامین را در کشور بیهمتا برشمرد و خاطرنشان کرد: تولید کارخانه رز نرمین میتواند چند برابر حجم کنونی باشد و برای منطقه اشتغالزایی بیشتر و برای کشور ارزآوری افزونتری داشته باشد که برای رسیدن به این هدف خواستار همدلی و حمایت مسئولان هستیم.
انتهای رپرتاژ آگهی