خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 13 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

بازدید سرلشکر سلامی از نمایشگاه پیشگامان گام دوم انقلاب

باشگاه خبرنگاران | سلامت و پزشکی | دوشنبه، 25 آذر 1398 - 10:52
فرمانده کل سپاه از نمایشگاه پیشگامان گام دوم انقلاب که از دو روز پیش در دانشگاه علوم پزشکی بقیة‌الله(عج) آغاز به کار کرده است، بازدید کرد.
پزشكي،علوم،عج،دانشگاه،رونمايي،تعالي،راهبردي

به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان،
در این بازدید جلالی رییس دانشگاه علوم پزشکی بقیه‌الله (عج) به همراه سردار سلامی از سند برنامه‌های راهبردی تحول و تعالی دانشگاه علوم پزشکی بقیه‌الله‌الاعظم (عج) رونمایی کرد.
فرمانده کل سپاه در یادداشتی برای رونمایی از سند برنامه‌های راهبردی تحول و تعالی دانشگاه علوم پزشکی بقیه‌الله‌الاعظم (عج) نوشت: «دانشگاه علوم پزشکی حضرت بقیه الله الاعظم (عج) باید در تراز برترین دانشگاه‌های پزشکی جهان در شکستن مرز‌های دانش و فناوری‌های نوین برتر باشد.
این یک آرمان دست یافتنی است.
هر سال آن را مرور می‌کنیم.
ما واقعاً می‌توانیم.
موفق باشید.» به گزارش خبرنگارسرلشکر حسین سلامی، فرمانده کل سپاه صبح امروز (دوشنبه) از نمایشگاه پیشگامان گام دوم انقلاب که از دو روز پیش در دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله (عج) آغاز به کار کرده است بازدید کرد.در این بازدید جلالی رییس دانشگاه علوم پزشکی بقیه‌الله (عج) به همراه سردار سلامی از سند برنامه‌های راهبردی تحول و تعالی دانشگاه علوم پزشکی بقیه‌الله‌الاعظم (عج) رونمایی کرد.فرمانده کل سپاه در یادداشتی برای رونمایی از سند برنامه‌های راهبردی تحول و تعالی دانشگاه علوم پزشکی بقیه‌الله‌الاعظم (عج) نوشت: «دانشگاه علوم پزشکی حضرت بقیه الله الاعظم (عج) باید در تراز برترین دانشگاه‌های پزشکی جهان در شکستن مرز‌های دانش و فناوری‌های نوین برتر باشد.
این یک آرمان دست یافتنی است.
هر سال آن را مرور می‌کنیم.
ما واقعاً می‌توانیم.
موفق باشید.»
گفتنی است نمایشگاه پیشگامان گام دوم انقلاب شامل ۳۰ غرفه است.
طب نظامی و جبهه مقاومت، محرومیت‌زدایی و خدمات اجتماعی، علوم اعصاب و رفتار، سبک زندگی اسلامی، طب نظامی و تهدیدات نوین و همچنین بهداشت و ارتقای سلامت، از جمله غرفه‌های این نمایشگاه هستند.
انتهای پیام/