خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 17 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

عمل جراحی فک بازیکن اسبق تیم ملی فوتسال

فارس | ورزشی | یکشنبه، 24 آذر 1398 - 23:16
بازیکن اسبق تیم ملی فوتسال که از ۳ ناحیه فک و صورت دچار شکستگی شده بود روز گذشته مورد عمل جراحی قرار گرفت.<br/>
تيم،فوتسال،گلدوست،كسب،ملي،كارنامه

به گزارش خبرگزاری فارس، اسماعیل گلدوست بازیکن سابق تیم ملی فوتسال و مربی فوتسال کشورمان که برای مدتی نیز هدایت شاهین کرمانشاه را برعهده داشت در تورنمنت اتحادیه اوپکس با برخورد به بازیکن حریف آسیب نسبتاً شدیدی دید تا کارش به عمل جراحی کشیده شود.
گلدوست که از ۳ ناحیه فک و صورت دچار شکستگی شده بود روز گذشته در بیمارستان طالقانی مورد عمل جراحی قرار گرفت.
گلدوست سابقه بازی در تیم ملی فوتسال جوانان و امید ایران و تیم های فوتسال استقلال و پرسپولیس را در کارنامه دارد.
وی همچنین ٤ سال عضو تیم ملی فوتبال ٥ نفره معلولان ایران بوده و همراه با این تیم نایب قهرمانی در بازیهای پاراآسیایی گوانگجو سال ٢٠١٠ را کسب کرد.
کسب قهرمانی جهان سال ٢٠١١ در آنتالیا ترکیه و بهترین دروازبان جهان در این سال و کسب سهمیه پاراالمپیک لندن و مربیگری گلرها در تیم های مختلف لیگ برتری را در کارنامه دارد.
انتهای پیام/ک