نمایشگاه «یلدای مهارت» در رشت برپا شد
مهر
|
استانها
|
یکشنبه، 24 آذر 1398 - 20:05
رشت- نمایشگاه «یلدای مهارت» به همت اداره کل فنی و حرفه ای گیلان با هدف حفظ و احیای آیین و سنت های شب یلدا و معرفی رسوم گذشتگان به مدت سه روز در رشت برپا شد.

به گزارش خبرنگار مهر، نمایشگاه «یلدای مهارت» یکشنبه به همت اداره کل فنی و حرفه ای با هدف حفظ و احیای آیین و سنت های شب یلدا و معرفی رسوم گذشتگان و کشف استعداد های ماهر در حوزه صنایع غذایی به مدت سه روز در رشت برپا شد.
در این جشنواره بانوان هنرمند گیلانی مهارت ها و دست ساخته های خود را در ۱۵ غرفه شیرینی های محلی، آجیل های شب یلدا، و دست ساخته هایی نظیر رشتی دوزی، بافتنی های نمدی، شمع سازی، تزیین سفره یلدا در این نمایشگاه در معرض دید علاقه مندان قرار قرار دادند.
جشنواره یلدای مهارت به مدت ۳ روز از ساعت ۱۰صبح الی ۱۸ عصر در سالن مرکز شماره ۲ شهید باهنر رشت واقع در بلوار شهید انصاری برگزار می شود و بازدید برای عموم آزاد است.