خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 01 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

همایش «حوزه‌های علمیه، مرجعیت شیعه و قرآن کریم» برگزار می‌شود

مهر | دین و اندیشه، استان‌ها | یکشنبه، 24 آذر 1398 - 16:46
قم - مسئول کمیته اجرایی همایش«حوزه‌های علمیه، مرجعیت شیعه و قرآن کریم» از برگزاری این همایش در پنجم دی‌ماه در قم خبر داد و گفت: در این مراسم از ۱۰ جلد کتاب رونمایی خواهد شد.
همايش،قرآن،علمي،برگزار،مرجعيت،علميه

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام سید جواد نورموسوی ظهر یکشنبه در نشست خبری همایش «حوزه های علمیه، مرجعیت شیعه و قرآن کریم» که با محوریت دیدگاه‌های علوم قرآنی آیت الله العظمی فاضل لنکرانی برگزار می‌شود، اظهار داشت: این همایش از ۲ سال پیش با همکاری ۲۰ نهاد علمی و حوزوی در بخش‌های علمی و اجرایی فعالیت خود را آغاز کرد.
وی گفت: همایش«حوزه‌های علمیه، مرجعیت شیعه و قرآن کریم» پنجم دی ماه در مرکز فقهی ائمه اطهار(ع) برگزار خواهد شد.
مسئول کمیته اجرایی این همایش عنوان کرد: افتتاحیه همایش پنجم دی ماه ساعت ۹ صبح برگزار می‌شود، همچنین در بعد از ظهر همان روز از ساعت ۱۴ و ۳۰ دقیقه در حوزه قرآن پنج پنل علمی به فعالیت می‌پردازند و مراسم اختتامیه نیز ساعت ۱۸ بعد از نماز مغرب و عشا برگزار می‌شود.
وی گفت: در همایش«حوزه‌های علمیه، مرجعیت شیعه و قرآن کریم» از ۱۰ جلد کتاب رونمایی خواهد شد.
حجت الاسلام نورموسوی در خصوص هدف از برگزاری این همایش افزود: در نظر داریم که آثار و برکات علمی همایش به جامعه و مراکز علمی حوزوی و مردم برسد.
وی بیان کرد: شبکه‌های مختلف از جمله شبکه قرآن و شبکه قم به صورت زنده مراسم را پخش می‌کنند.