خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 30 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ارائه نیازهای فناورانه دستگاه‌ها در نمایشگاه هفته پژوهش

مهر | دانش و فناوری | یکشنبه، 24 آذر 1398 - 15:39
معاون پژوهشی و فناوری وزیر علوم گفت: در نمایشگاه هفته پژوهش رویدادهای مختلفی برای ارائه نیازهای فناورانه دستگاه‌ها برگزار خواهد شد.
فناوري،نمايشگاه،پژوهش،علوم،برگزاري،ارائه،اشاره،وزارت،برومند، ...

به گزارش خبرگزاری مهر، مسعود برومند با اشاره به برنامه‌های وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در هفته پژوهش، گفت: برگزاری جشنواره تجلیل از پژوهشگران و فناوران، برگزاری بیستمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهش، فناوری و فن‌بازار، برگزاری دومین نمایشگاه تقاضای ساخت و تولید ایرانی، برگزاری نمایشگاه تخصصی کتب دانشگاهی همزمان با یکدیگر برگزار می شود.
وی با اشاره به تجلیل از پژوهشگران، کارفرمایان و ایده‌های برتر در حاشیه این نمایشگاه گفت: روز چهارشنبه ۲۷ آذرماه با عنوان «پژوهش، فناوری و اثربخشی اجتماعی» و روز پنجشنبه ۲۸ آذرماه نیز با عنوان «پژوهش، فناوری و مشارکت ملی» نام گرفته است.
معاون پژوهش و فناوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با اشاره به ارسال ۲۶۷ درخواست از سوی پژوهشگران به این نمایشگاه، گفت: از این تعداد ۲۴ مورد پذیرش شد.
این افراد از حوزه های مختلفی مانند علوم پایه، فنی و مهندسی، علوم انسانی، کشاورزی و منابع طبیعی، دامپزشکی، هنر و علوم پزشکی هستند.
برومند در ادامه بیان کرد: وزارت عتف تلاش می‌کند که نیازهای دستگاه‌های دولتی را دریافت کند و این نیازها را در این نمایشگاه به مالکان و صاحبان فناوری ارائه کند.
این کار به نوعی بین بازار عرضه و تقاضا ارتباط دو سویه برقرار می‌کند.
وی درباره دستاوردهای نمایشگاه پیشین، گفت: سال گذشته ۸۹ تفاهم‌نامه همکاری در این نمایشگاه منعقد شد که از این تعداد ۱۹ تفاهم‌نامه قطعی، ۸ تفاهم‌نامه نهایی و ۶۲ تفاهم‌نامه لغو شد.
رئیس بیستمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهش، فناوری و فن‌بازار در ادامه تاکید کرد: سال گذشته در این نمایشگاه ۳ هزار فناوری ارائه شد.
۴ تفاهم‌نامه همکاری با دیگر کشورها به امضا رسید و در نهایت ۱۸۵ میلیارد تومان فروش نهایی محصولات بود.
برومند همچنین گفت: در نمایشگاه امسال ۳۰ سازمان از شهرداری با ۳۰۰ نیاز، ۱۰ شرکت از صندوق نوآوری و شکوفایی با ۵۰ نیاز و صندوق‌های پژوهش و فناوری با ۵۰۰ نیاز شرکت می‌کنند تا نیازهای خود را به مالکان ایده و فناوری ارائه کنند.
معاون پژوهش و فناوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با اشاره به برگزاری رویدادهای نیازمحور در این نمایشگاه، گفت: در این نمایشگاه رویدادهای مختلفی برای ارائه نیازهای فناورانه دستگاه‌ها برگزار خواهد شد.
در این رویدادها ۳ هزار و ۵۰۰ فناوری ارائه می‌شود.
وی ادامه داد: امسال نمایشگاه تخصصی کتب دانشگاهی با حضور ناشران معتبر داخلی برپا خواهد شد.