خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 03 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

فرهنگ سلامت در جامعه تقویت شود/ توسعه تشکل‌های بهداشتی و درمانی

مهر | استان‌ها | دوشنبه، 24 دی 1397 - 02:25
بوشهر - معاون بهداشتی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از توسعه فرهنگ سلامت در سطح جامعه خبر داد و گفت: فعالیت تشکل‌های بهداشتی و درمانی مردم نهاد توسعه می‌یابد.
پزشكي،علوم،بهداشت،راستاي،تفاهم،بوشهر،تنگستان

به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا رئیسی یکشنبه‌شب در حاشیه امضای تفاهم همکاری توسعه خدمات بهداشتی و درمانی در تنگستان اظهار داشت: تلاش‌های بسیار خوبی در راستای ترویج فرهنگ سلامت در سطح جامعه صورت گرفته است.
وی ادامه داد: در همین راستا با اجرای طرح‌ها و برنامه‌های مختلف و متنوع در تلاش برای تقویت تشکل‌های بهداشتی و درمانی مردم نهاد در سطح کشور همچنین اجرای برنامه‌های توسعه فرهنگ سلامت هستیم.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان بوشهر نیز اظهار داشت: با امضای تفاهم‌نامه بین فرمانداری تنگستان و دانشگاه علوم پزشکی بوشهر در راستای دستیابی به اهداف مد نظر تلاش می‌شود.
سعید کشمیری اضافه کرد:‌ گسترش همکاری های دوجانبه در راستای تقویت و فراهم سازی زیرساخت‌های بهداشت و درمان در شهرستان تنگستان از جمله مهمترین اهداف مد نظر در امضای این تفاهم است.
فرماندار شهرستان تنگستان نیز بیان کرد: در راستای تحقق این تفاهم با اعتبار ۹۰ میلیارد ریال نسبت به احداث و تجهیز ساختمان شبکه بهداشت و درمان شهرستان تنگستان اقدام می‌شود.
عبدالحسن رفیعی‌پور اضافه کرد: احداث ۱۲ واحد پانسیون پزشکان، احداث و تجهیز ۵ خانه بهداشت و توسعه و تجهیز مرکز جامع سلامت بندر بوالخیر از دیگر برنامه‌ها است.
مبادله تفاهم نامه بین فرماندار تنگستان و رئیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر با حضور معاون وزیر بهداشت و درمان، فرماندار تنگستان، نماینده مجلس و رئیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر انجام شد.