خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 20 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

واکنش سخنگوی فدراسیون فوتبال به قرارداد ویلموتس

فارس | ورزشی | یکشنبه، 24 آذر 1398 - 14:25
سخنگوی فدراسیون فوتبال توضیحاتی درباره شایعات منتشره پیرامون قرارداد مارک ویلموتس ارائه کرد.
ويلموتس،فسخ،شايعات،همانطور،مباحث،مربوطه

به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از سایت رسمی فدراسیون فوتبال، امیر مهدی علوی عنوان کرد: در روزهای گذشته هم فدراسیون و وکلای قانونی ویلموتس در حال مکاتبه بوده اند و مباحث مربوطه در مجرای رسمی در حال پیگیری است.
لذا طرح برخی شایعات خارج از این فضا صرفا جنگ روانی تلقی می شود.
در باب موضوع مربوط به بند فسخ هم همانطور که رسما از محتوای مصرح در قرارداد اعلام شد، مبلغ غرامت سه ماه حقوق ماهیانه است که این موضوع میان طرفین در حال مذاکره است.
وی افزود: همانطور که قبلا بارها اطلاع رسانی و شفاف سازی شده، آقای ویلموتس قبل از دیدار تیم ملی مقابل عراق قراردادش را فسخ کرده است.
بر این اساس، سیر مربوطه به تعیین مصداق و مباحث صرفا در بخش های مرتبط در فیفا و بعد دیوان عالی حکمیت ورزش قابل استناد خواهد بود.
لذا طرح شایعات و نقل قول هایی در مسیرپرونده مسموع نیست.
انتهای پیام/ا