سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

وضعیت هوای تهران در ۲۴ آذر؛ هوا ناسالم/ احتمال تعطیلی مدارس در روز دوشنبه

باشگاه خبرنگاران | اجتماعی و حوادث | یکشنبه، 24 آذر 1398 - 13:37
هوای تهران با شاخص ۱۴۵در وضعیت ناسالم برای تمام گروه‌ها قرار دارد.
هواي،تهران،دوشنبه،هوا،آلودگي

به گزارش خبرنگار حوزه محیط زیست گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، طبق اعلام مرکز کنترل کیفیت هوا، هوای پایتخت امروز یکشنبه با شاخص ۱۵۳ برای تمام گروه‌ها ناسالم است.
هوای تهران طی ۲۴ ساعت گذشته با شاخص ۱۴۵ برای گروه‌های حساس ناسالم بود؛ به همین دلیل بعد از تشکیل کمیته اضطرار آلودگی هوا در استانداری تهران تمام مدارس امروز تعطیل شد و طرح زوج و فرد از درب منزل اجرا شد.
با توجه به پایداری شرایط آب و هوایی و پیش بینی هواشناسی مبنی بر ادامه آلودگی هوا در روز دوشنبه احتمال تعطیلی مدارس برای فردا (دوشنبه ۲۵ آذر) نیز وجود دارد.
بیشتر بخوانید: وضعیت هوای امسال تهران مانند سال ۹۶ بود
همچنین پیش بینی می‌شود با توجه به انباشت آلاینده‌ها و غلظت ذرات معلق، آلودگی هوای تهران تا روز دوشنبه ادامه داشته باشد.
انتهای پیام/