سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

نقش آفرینی حوزه و دانشگاه در تحقق بیانیه گام دوم انقلاب

مهر | استان‌ها | یکشنبه، 24 آذر 1398 - 11:35
بابل - مدیرکل تبلیغات اسلامی مازندر با اشاره به ظرفیت های عظیم حوزه و دانشگاه گفت؛ حوزه و دانشگاه با وحدت و مجاهدت های علمی می توانند در گفتمان سازی و تحقق بیانیه گام دوم نقش آفرینی کنند.
انقلاب،اسلامي،بيانيه،حوزه،گام،دانشگاه،تحقق،پيشرفت،اشاره،توسع ...

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام ناصرشکریان امیری پیش ازظهر یکشنبه در گفتگو با خبرنگاران ضمن گرامیداشت سالروز شهادت آیت الله دکتر مفتح و روز وحدت حوزه و دانشگاه اظهار داشت: بیانیه گام دوم انقلاب سند جامع برای توسعه، پیشرفت و آبادانی ایران اسلامی است و همه باید در راستای تبیین و گفتمان سازی برای تحقق این سند بالادستی تلاش کنند و با وجود ظرفیت های عظیم حوزه و دانشگاه مسئولیت و رسالت آنها نیز در اجرایی شدن و تحقق اهداف بیانیه گام دوم سنگین تر خواهد بود.
وی در ادامه با اشاره به وجود برخی فراز و نشیب ها در چهل ساله ابتدایی از عمر بابرکت نظام اسلامی و برنامه ریزی برای چهل سال دوم ، افزود: بیانیه گام دوم منشور و نقشه راه جمهوری اسلامی است که با نگاه کارشناسی تدوین شده است و به فرموده رهبر معظم انقلاب برای تحقق و تشکیل تمدن نوین اسلامی برنامه ریزی شده است و باید برای گفتمان سازی و تبیین آن در جامعه تلاش و همت مضاعف داشت.
مدیرکل تبلیغات اسلامی مازندران در بخش دیگری از سخنان خود به ظهور و بروز انقلاب اسلامی در سال ۱۳۵۷با رهبری بی بدیل امام خمینی (ره) اشاره و تاکید کرد: عصاره انقلاب اسلامی برگفته از اسلام ، قرآن کریم و سیره اهل بیت (ع) است و با توجه به شناخت جامع حضرت امام (ره) از دنیای پوشالی غرب و جوامع غربی این انقلاب را پایه گذاری کرد و تا به امروز دنیای اسلام در برابر جاهلیت مدرن و جوامع تهی و پوشالی غربی چشم نوازی می کند.
عضو شورای فرهنگ عمومی مازندران در ادامه بیانیه گام دوم انقلاب را موتور محرکه جمهوری اسلامی برای توسعه و پیشرفت دانست و خاطرنشان کرد: رهبر معظم انقلاب با شناخت از شرایط امروز دنیای اسلام و جهان غرب این بیانیه را تدوین کردند و قطعا در چهل سال دوم انقلاب اسلامی توسعه و پیشرفت جمهوری اسلامی شتاب بیشتری خواهد گرفت و انقلاب اسلامی بسترساز تمدن نوین اسلامی خواهد بود.
حجت الاسلام ناصرشکریان با اشاره به نقش آیت الله دکتر شهیدمفتح در ایجاد وحدت حوزه و دانشگاه ، تصریح کرد: دست یابی به تمدن نوین اسلامی با نقش آفرینی و مجاهدت های علمی حوزه و دانشگاه قطعا شدنی نیست و امروز باید برای تحقق بیانیه گام دوم انقلاب حوزه و دانشگاه بسیج شوند و از هیچ کوششی دریغ نکنند.
استاد حوزه های علمیه و دانشگاه های مازندران در پایان به ضرورت هم افزایی جبهه و جریان های فرهنگی و انقلابی در کشور اشاره و بیان داشت: مخاطبان اصلی و اثرگذار در بیانیه گام دوم انقلاب جوانان و نوجوانان هستند و توجه رهبر عظیم الشان انقلاب به این قشر در جامعه نشان از وجود ظرفیت های بسیار عظیم در حوزه های مختلف توسعه و پیشرفت ایران اسلامی است و باید برای جامعه جوان انقلاب همه جریان ها و جبهه های فرهنگی انقلاب وارد عمل شوند.