خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 24 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کتاب «برآمدن ژانر خلقیات در ایران» نقد می‌شود

مهر | فرهنگی و هنری | یکشنبه، 24 آذر 1398 - 10:51
کتاب «برآمدن ژانر خلقیات در ایران» اثر پژوهشی ابراهیم توفیق و همکاران، سه‌شنبه ۲۶ آذر ۹۸ از ساعت ۱۶ تا ۱۸ در پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات نقد و بررسی می‌‎شود.
كتاب،ايران،ژانر،خلقيات،برآمدن،فراستخواه

به گزارش خبرگزاری مهر، در این نشست، دکتر مقصود فراستخواه (عضوهیأت‌علمی موسسه پژوهش و برنامه‌ریزی آموزش عالی) به همراه رضا نجف‌زاده (استاد علوم سیاسی دانشگاه شهید بهشتی) به نقد این کتاب خواهند پرداخت.
در این نشست همچنین ابراهیم توفیق (جامعه‌شناس و نویسنده این کتاب) به اتفاق سیدمهدی یوسفی و حسام ترکمان (دیگر نویسندگان کتاب) درباره برآمدن ژانر خلقیات در ایران سخنرانی خواهند کرد.
کتاب «برآمدن ژانر خلقیات در ایران» به بررسی و ارائه تعریف معینی از خلقیات‌ نویسی، به‌عنوان یکی از گونه‌های ویژه نوشتار اجتماعی در ایران می‌پردازد.
«شکل‌گیری‌های اولیه ژانر»، «بازسازی خلقیات‌پژوهی در ایران پساانقلابی» و«نیاز به یک ایرانی جدید»، برخی از فصل‌های این کتاب است.
حضور در این نشست برای عموم علاقه‌مندان آزاد است.
پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات در نشانی پایین‌تر از میدان ولیعصر (عج) ابتدای خیابان دمشق، شماره ۹ واقع است.