خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 16 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

شهرداری تهران به دلیل عدم انجام کامل پژوهش‌های فرهنگی تذکر گرفت

فارس | اجتماعی و حوادث | یکشنبه، 24 آذر 1398 - 10:31
رئیس کمیته بودجه و نظارت مالی شورای شهر تهران گفت: انجام پژوهش‌های فرهنگی و تخصیص اعتبار در بودجه‌های سالانه شهرداری برای این امرضرورت دارد و به دلیل عدم اجرای کامل مصوبه‌های مربوطه به شهرداری تذکر می‌دهم.
تهران،شهر،فرهنگي،شوراي،اجتماعي،پژوهش،كميته،نظارت،مالي،بودجه، ...

رئیس کمیته بودجه و نظارت مالی شورای شهر تهران گفت: انجام پژوهش‌های فرهنگی و تخصیص اعتبار در بودجه‌های سالانه شهرداری برای این امرضرورت دارد و به دلیل عدم اجرای کامل مصوبه‌های مربوطه به شهرداری تذکر می‌دهم.
به گزارش خبرنگار شهری خبرگزاری فارس، مجید فراهانی رئیس کمیته بودجه و نظارت مالی شورای شهر تهران در تذکری که در یکصد و هشتاد و دومین جلسه شورای شهر تهران مطرح کرد، اظهار داشت: پژوهش کلید دانایی و راهگشای حل مشکلات با کمترین هزینه است و اداره مطلوب شهر و کشور بدون توجه به یافته‌های پژوهشی و دستاوردهای مطالعات داخلی و بین‌المللی دستاوردی به جز اتلاف منابع عمومی و بر باد دادن اعتماد عمومی ندارد.
وی افزود: برای اداره مطلوب کلانشهر تهران که از مناطق و محلات متعدد تشکیل شده نیازمند شناخت دقیق مسائل در برش محله از طریق مطالعه و پژوهش همچنین مشارکت و تجربه شورایاران و سازمان‌های مردم‌نهاد داریم.
رئیس کمیته بودجه و نظارت مالی شورای شهر تهران ادامه داد: خوشبختانه در سال 87 این موضوع مورد توجه اعضای شورای شهر قرار گرفت و بر همین اساس شهرداری تهران به انجام پژوهش‌های فرهنگی و تخصیص اعتبار در بودجه‌های سالانه ملزم شد.
فراهانی گفت: بر اساس تبصره یک این مصوبه، شهرداری تهران موظف است هر دو سال یکبار نسبت به پژوهش در حوزه‌های مختلف اقدام کند و نتایج آن را در برنامه‌ریزی سالانه خود جهت افزایش کیفیت زندگی شهری و توسعه شاخص‌های انسانی و اجتماعی لحاظ کند.
وی بیان داشت: مطالعه و سنجش نگرش‌ها، باورها و رفتارهای فرهنگی و اجتماعی شهروندان تهرانی، سنجش و ارزیابی سرمایه اجتماعی در تهران، مطالعه و بررسی شاخص‌های توسعه فرهنگی و اجتماعی در تهران به منظور حفظ و ارتقای سرمایه‌های فرهنگی و اجتماعی از جمله حوزه‌هایی است که باید در آن پژوهش انجام شود.
رئیس کمیته بودجه و نظارت مالی شورای شهر تهران گفت: مطالعه و بررسی نوع و میزان آسیب‌های فرهنگی و اجتماعی از جمله خشونت و ارزیابی رضایتمندی عمومی و تغییرات آن در عملکرد مدیریت شهری از جمله موضوعات دیگری است که نیاز به پژوهش دارد.
فراهانی تأکید کرد: در تبصره 2 این مصوبه نیز به دلیل تفاوت‌های اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی و تفاوت آسیب‌های مختلف در مناطق و محلات تهران مطالعات، بررسی‌ها و سنجش‌های موضوع تبصره یکم این مصوبه باید به صورتی انجام شود که بیانگر شاخص‌های موردنظر در محله‌های مختلف باشد.
وی تأکید کرد: رعایت قانون و اجرای مصوبات شورا مهمترین انتظار اعضای شورای شهر از حناچی و معاونان آن است تا با رعایت و اجرای دقیق و به موقع مصوبات شورا زمینه اداره هر چه بهتر شهر تهران فراهم شود.
رئیس کمیته بودجه و نظارت مالی شورای شهر تهران خاطرنشان کرد: به منظور تأکید بر اجرای دقیق و به موقع، تکالیف قانونی به عنوان نماینده مردم تهران درباره لزوم اجرای تبصره یک و دو مصوبه الزام شهرداری تهران به انجام پژوهش‌های فرهنگی و تخصیص اعتبار در بودجه‌های سالانه تذکر می‌دهم.
فراهانی بیان داشت: امیدوارم با اقدام به موقع حناچی مطالعات کاربردی و مسأله محور در برش محلی جهت بهبود کیفیت زندگی شهروندان تهران انجام گیرد و یافته‌های پژوهشی در بهبود مدیریت و اداره شهر به کار بسته شود.
انتهای پیام/