خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 21 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

غذاهای پرنمک خطر ابتلا به مشکلات کلیوی را افزایش می دهد

ایسنا | استان‌ها | یکشنبه، 24 آذر 1398 - 10:29
پزشک فوق تخصص نفرولوژی در خراسان شمالی گفت: مصرف فست فودها، غذاهای آماده و غذهای پرنمک خطر ابتلا به سنگ های کلیوی را افزایش می دهد.
كليوي،مصرف،ابتلا،پزشك،بيگدلي،مايعات،شمالي،بيماري

ایسنا/خراسان شمالی پزشک فوق تخصص نفرولوژی در خراسان شمالی گفت: مصرف فست فودها، غذاهای آماده و غذهای پرنمک خطر ابتلا به سنگ های کلیوی را افزایش می دهد.
دکتر امیر بیگدلی در گفت و گو با ایسنا، اظهارکرد: بیماری های کلیوی علایم اختصاصی خاصی ندارد و هر فرد با وجود علایمی نظیر ضعف، بی حالی، فشارخون بالا، کاهش وزن، ورم پاها و صورت، تنگی نفس و کم خونی به منظور بررسی های لازم باید به پزشک متخصص مراجعه کند.
وی افزود: همه افراد عادی از سن ۴۰ سالگی به بعد باید سالی یک مرتبه برای بررسی و انجام آزمایش های کامل و اطمینان از سلامت کلیه ها اقدام کنند.
بیگدلی اظهارکرد: مبتلایان به فشارخون بالا و دیابت و افرادی که عفونت های مکرر، سنگ های کلیوی و سابقه خانوادگی ابتلا به بیماری کلیوی و دیالیز دارند باید زودتر از افراد عادی به پزشک متخصص مراجعه کنند.
پزشک فوق تخصص نفرولوژی در خراسان شمالی اضافه کرد: بی تحرکی، وزن بالا، مصرف مواد مخدر و الکل، مصرف زیاد نوشابه و فرآورده های پروتئینی حیوانی خطر ابتلا به بیماری های کلیوی را افزایش می دهد.
بیگدلی یادآور شد: فعالیت بدنی روزانه حدود ۳۰ تا ۶۰ دقیقه، مصرف مایعات کافی و استفاده از غذاهای سالم خانگی و کم نمک در پیشگیری از ابتلا به مشکلات کلیوی کمک کننده است.
وی خاطرنشان کرد: میزان مصرف مایعات به تحرک فرد بستگی دارد و هرچه میزان تحرک و تعریق فرد بیشتر باشد نیاز به دریافت مایعات بیشتر است.
انتهای پیام