خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 03 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

افزایش خطر ابتلا به حساسیت در کودکان با آلاینده‌های خانگی

ایسنا | استان‌ها | یکشنبه، 24 آذر 1398 - 10:29
بر اساس نتایج تحقیق جدید، اگر کودکان در سال‌های اولیه زندگی خود در معرض چندین آلاینده داخلی قرار گیرند، خطر ابتلا به حساسیت در آنان افزایش می‌یابد.
قرار،تحقيق،معرض،كودكان،هوا،افزايش،آلرژيك،دخانيات،دود،حساسيت

ایسنا/خراسان رضوی بر اساس نتایج تحقیق جدید، اگر کودکان در سال‌های اولیه زندگی خود در معرض چندین آلاینده داخلی قرار گیرند، خطر ابتلا به حساسیت در آنان افزایش می‌یابد.
به گزارش هلث دی، در این تحقیق 108 مادر و کودک شرکت‌ کردند و محققان میزان قرار گرفتن در معرض آلاینده‌های مختلف خانگی از قبیل شوره سر حیوان خانگی و دود دخانیات را در دوران بارداری ارزیابی کردند و سپس کودکان در سن 6 ماهگی، یک و دو سالگی بررسی شدند.
مالوری گالانت محقق این تحقیق از گروه علوم زیست‌پزشکی و مولکولی در دانشگاه کوئین کانادا گفت: "از آنجا که بیشتر کودکان در معرض بیش از یک آلاینده یا آلرژن قرار دارند، در این تحقیق رابطه بین قرار گرفتن در معرض مواد متعدد و حساسیت آلرژیک را طی دو سال بررسی کردیم."
وی اظهار کرد: در این تحقیق قرار گرفتن در کنار سگ، گربه، خوشبو کننده هوا، شمع، قارچ‌ها، دود دخانیات و فرش که همگی از موارد مرتبط با آلرژی های دوران کودکی هستند، مورد بررسی قرار گرفتند.
گالانت گفت: "نتایج نشان داد، قرار گرفتن در کنار شمع قبل از تولد نوزاد، قرار گرفتن در برابر گربه در 6 ماهگی و قرار گرفتن در معرض دود دخانیات در دوسالگی به‌طور چشمگیری احتمال آزمایش مثبت پوستی در دوسالگی را افزایش می‌دهد."
حساسیت آلرژیک به این معنی است که فرد پاسخ ایمنی از نوع آلرژیک نسبت به یک ماده داشته یا ممکن است داشته باشد.
اما لزوما به این معنی نیست که ماده باعث ایجاد مشکلاتی در فرد شود.
دکتر آن الیس، محقق دیگر این تحقیق از هیات کالج آمریکایی آلرژی، آسم و ایمونولوژی، گفت: "افزایش میانگین مدت زمان ماندن در خانه به معنای افزایش خطر عواقب مضر برای سلامتی مربوط به‌قرار گرفتن در معرض آلاینده‌های هوا محیط داخلی است."
وی در ادامه افزود: علاوه بر این، کودکان در هر دقیقه بیشتر از بزرگسالان تنفس دارند و بیشتر تنفس آنان از طریق دهان است.
این اختلافات می‌تواند باعث شود آلاینده‌های هوا به عمق بیشتری از ریه‌ها و با غلظت‌های بالاتر نفوذ و کودکان را در برابر آلاینده‌های هوا آسیب‌پذیرتر کنند."
نتایج این تحقیق در نشریه سالانه Asthma and Immunology منتشرشده است.
انتهای پیام