خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 16 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

هدف اصلی از جاسازی قرص در کیک‌ها ضربه‌زدن به تولید ملی است

مهر | استان‌ها | یکشنبه، 24 آذر 1398 - 10:18
ارومیه- استاندار آذربایجان‌غربی گفت: ضربه‌زدن به تولید ملی هدف اصلی جاسازی قرص در کیک‌هاست و نهادهای نظارتی و امنیتی پیگیر این موضوع هستند.
گزارش،اروميه،توليد،گذشته،بدخواهان

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از استانداری آذربایجان غربی، محمدمهدی در گفتگوی خبری با تاکید بر اینکه عاملان این اقدام به مردم معرفی می‌شوند، افزود: شرکت‌هایی که این کیک‌ها را تولید می‌کنند، دارای پروانه فعالیت از وزارت بهداشت بوده و جاسازی این قرص‌ها خارج از شبکه تولید و توزیع انجام شده‌است.
وی اظهار کرد: بدخواهان و فرصت‌طلبان همواره به اشکال مختلف درصدد ضربه زدن به کشور هستند و این سناریو نیز با آگاهی و همراهی مردم و پیگیری و جدیت متولیان خنثی می‌شود.
طی یک هفته گذشته گزارش‌هایی مبنی بر وجود قرص در برخی کیک‌های مصرفی کودکان‌ونوجوانان در آذربایجان‌غربی گزارش شد و حتی روز گذشته ۱۸ دانش‌آموز ارومیه‌ای بر اثر اضطراب ناشی از این امر به بیمارستان طالقانی ارومیه ارجاع داده شدند.
تاکنون مورد خاصی از بیماری یا فوت دانش‌آموزان گزارش نشده اما خبرهای رویت قرص‌ در داخل کیک از شهرستان‌های پیرانشهر و ارومیه منتشر شده‌است.