خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 08 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

خلیج فارس مواج می شود/فعالیت سامانه بارشی در هرمزگان قابل‌ملاحظه خواهد بود

ایسنا | استان‌ها | یکشنبه، 24 آذر 1398 - 09:22
کارشناس پیش‌بینی اداره کل هواشناسی استان هرمزگان گفت: دریا روزهای دوشنبه و سه‌شنبه با افزایش بادهای شرقی و روزهای چهارشنبه و پنجشنبه با افزایش بادهای غربی نسبتاً مواج پیش‌بینی می‌شود.
استان،افزايش،بادهاي،سامانه،دوشنبه،غربي

ایسنا/هرمزگان کارشناس پیش‌بینی اداره کل هواشناسی استان هرمزگان گفت: دریا روزهای دوشنبه و سه‌شنبه با افزایش بادهای شرقی و روزهای چهارشنبه و پنجشنبه با افزایش بادهای غربی نسبتاً مواج پیش‌بینی می‌شود.
مجتبی حمزه نژاد در گفت‌وگو با ایسنا، افزود: با نفوذ سامانه بارشی از سمت جنوب غرب کشور، به‌تدریج افزایش ابر و بر روی خلیج‌فارس و مناطق غربی استان رگبار باران و رعدوبرق پیش‌بینی می‌شود.
وی اظهار کرد: شرایط دریا طی امروز با احتیاط شناورها در محدوده دریایی استان مساعد خواهد بود.
حمزه نژاد اضافه کرد: فردا دوشنبه با افزایش بادهای جنوب شرقی ضمن متلاطم شدن مناطق دریایی، بارش‌ها در مناطق غربی استان آغاز و به‌تدریج سایر نقاط استان را نیز در برمی‌گیرد و سبب رگبار باران و رعدوبرق گاه تگرگ، افزایش لحظه‌ای سرعت باد، آب‌گرفتگی معابر عمومی، سیلابی شدن مسیل‌ها و رودخانه‌های فصلی خواهد شد.
کارشناس پیش‌بینی اداره کل هواشناسی استان هرمزگان بیان کرد: فعالیت سامانه بارشی تا روز چهارشنبه در استان قابل‌ملاحظه خواهد بود و این سامانه روز پنجشنبه از استان خارج خواهد شد که توصیه می‌شود در این مدت تمهیدات لازم صورت پذیرد.
وی ادامه داد: دریا روزهای دوشنبه و سه‌شنبه با افزایش بادهای شرقی و روزهای چهارشنبه و پنجشنبه با افزایش بادهای غربی نسبتاً مواج پیش‌بینی می‌شود.
حمزه نژاد در پایان اظهار کرد: ازنظر دمایی، دوشنبه افزایش نسبی دمای کمینه،حین فعالیت سامانه بارشی کاهش دمای بیشینه و پایان هفته نیز کاهش دمای کمینه پیش‌بینی می‌شود.
انتهای پیام