خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 08 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

۶ حوزه آبخیز در چهارمحال و بختیاری مورد مطالعه قرار گرفت

مهر | استان‌ها | یکشنبه، 24 آذر 1398 - 09:22
شهرکرد- رئیس اداره مطالعات منابع طبیعی و آبخیزداری چهارمحال و بختیاری گفت: شش حوزه آبخیز در چهارمحال و بختیاری مورد مطالعه برای اجرای طرح های آبخیزداری قرار گرفت.
مطالعات،حوزه،آبخيز،تفصيلي،اجرايي

سهیل پورشهاب در گفت و گو با خبرنگار مهر از انجام مطالعات تفصیلی اجرایی در شش حوزه آبخیز این استان خبر داد.
رئیس اداره مطالعات منابع طبیعی و آبخیزداری چهارمحال و بختیاری افزود: مطالعات تفصیلی اجرایی در حوزه های آبخیز شوراب، کوهرنگ و امام قیس با دو میلیارد و ۳۸۰ میلیون ریال از محل اعتبارات صندوق توسعه ملی در حال انجام است.
پورشهاب، بازنگری مطالعات تفصیلی اجرایی در حوزه های آبخیز سامان، خراجی و سرخون با دو میلیارد و ۴۰۰ میلیون ریال از محل صندوق توسعه ملی را از دیگر پروژه های درحال انجام برشمرد.
وی ادامه داد: در مرحله مطالعات توجیهی که قبل از مطالعات تفصیلی اجرایی انجام می شود، حوزه های آبخیز اصلی به صورت اجمالی بررسی و مناطق بحرانی شناسایی می شود.
رئیس اداره مطالعات منابع طبیعی و آبخیزداری چهارمحال و بختیاری ادامه داد: با شناسایی پتانسیل ها و محدودیت ها و همچنین اولویت بندی زیر حوزه ها، مطالعات تفصیلی و اجرایی به منظور اجرای اقدامات اصلاحی و احیایی در حوزه های آبخیز انجام می شود.