خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 22 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

یادواره سرداران و ۲۳۲ شهید و ۱۳ شهید گمنام دشتی برگزار می‌شود

مهر | استان‌ها | شنبه، 23 آذر 1398 - 14:44
دشتی- فرمانده سپاه امام رضا(ع) شهرستان دشتی گفت: یادواره سرداران و ۲۳۲ شهید و ۱۳ شهید گمنام دشتی برگزار می‌شود.
برگزاري،شهيد،يادواره،مراسم،باشكوه،شهدا

به گزارش خبرنگار مهر، سرهنگ پاسدار علی غضنفری صبح شنبه در نشست هماهنگی برگزاری یادواره شهدا اظهار داشت: امروز دشمنان از برگزاری یادواره شهدا در سطح جامعه ترس دارند و به اعتراف آنها تا زمانی که در بین ملت ایران فرهنگ شهید و شهادت است ما نمی توانیم در جنگ سخت به پیروزی برسیم.
وی افزود: در جنگ نرم نیز از همین روحیه ترس دارند که می طلبد فرهنگ شهید و شهادت در بین جامعه تقویت شود.
فرماندار دشتی از برگزاری یادواره سرداران و ۲۳۲ شهید و ۱۳ شهید گمنام شهرستان خبر داد و گفت: این مراسم باشکوه روز پنج شنبه ۲۸ آذرماه در مصلی نماز جمعه خورموج برگزار می شود.
عبدالله نادری بر ضرورت افزایش تبلیغات محیطی در سطح شهرستان تاکید کرد و ادامه داد: همه دستگاههای اجرایی در برگزاری هر چه باشکوه تر این مراسم مشارکت داشته باشند.
وی بیان کرد: در حاشیه برگزاری این مراسم نمایشگاه اقتصاد مقاومتی گشایش می یابد.